Eline De Munck heeft een collectie ontworpen voor ZEB en wij zijn alvast grote fan! Op 10 mei 2019 vieren ze de lancering met het ‘Women in Power’ evenement. En wie weet kan jij er ook wel bij zijn: Feeling geeft 10 uitnodigingen (mét +1) weg!

Kleren met power

Eline De Munck is een rasechte onderneemster en zakenvrouw. Maar over het huidige aanbod aan office wear is ze niet tevreden. Met DEUX, haar eigen kledinglijn in samenwerking met ZEB, wilde ze kleding maken voor elke girl boss. Professioneel, maar toch kleurrijk en vrouwelijk. Hiermee toont ze aan dat je er tijdens de kantooruren absoluut niet als een grijze muis hoeft bij te lopen. In plaats van saai en stijf gaat ze voor knallende looks die kracht en persoonlijkheid uitstralen. Met deze business collectie kan je perfect na het werk nog een drankje gaan drinken, zonder dat je je daarvoor hoeft om te kleden.

ZEB x Eline De Munck

ZEB x Eline De Munck

ZEB x Eline De Munck

ZEB x Eline De Munck

ZEB x Eline De Munck

ZEB x Eline De Munck

Wat je kan winnen

Wij geven 10 uitnodigingen weg voor het ‘Women in Power’ event, daarbij krijg je ook nog volgende extra’s:

  • een plus one, je kan dus een een vriend of vriendin meebrengen
  • 2 cocktails door Hannah Van Ongevalle (The Pharmacy) voor 2 personen t.w.v. € 30
  • Een volledige make-uplook door de visagiste voor 2 personen t.w.v. € 30
  • 20% korting op de collectie gedurende de hele avond
  • Één van deze 10 winnaars krijgt op het event zelf nog een voucher t.w.v. € 200 geldig op de collectie DEUX. Ter plaatse is er dus een extra wedstrijd voor de 10 gelukkigen die de uitnodiging te pakken kregen.

Voor wie niet kan wachten: bekijk de collectie hier al.

Waag je kans!