Communie- of lentefeest in het vooruitzicht, maar geen tijd om snel even langs de kapper te gaan? Geen paniek, want Feeling en het Franse merk René Furterer willen jou en je haren laten schitteren tijdens al die feestelijkheden.

Wij geven namelijk een volledige verzorging voor je haar weg: de Absolue Kératine vernieuwende shampoo, het ultiem vernieuwende masker en als toetje ook de sublieme, vernieuwende verzorging zonder spoelen. Helemaal feestproof!

Haarproducten met expertise als erfgoed

Sinds 1957 ontwikkelt René Furterer bijzondere gepersonaliseerde verzorging op basis van etherische oliën en plantaardige extracten. Hij heeft zich gebaseerd op het geloof dat de plantenkunde de nodige eigenschappen biedt om het haar zijn kracht en oorspronkelijke schoonheid terug te geven.

René Furterer groeide op in een dorpje in de Provence. Daardoor werden zijn zintuigen al heel vroeg aangescherpt door de geuren en kleuren van het zuiden van Frankrijk, die hem later zouden inspireren voor zijn unieke formules.

Na zijn jeugd trok René naar Parijs, waar hij begon te werken als kapper in het salon van zijn vrouw. De trend van het moment in de jaren ’60? Blonde krullen à la Marilyn Monroe. Maar de technieken die gebruikt werden om deze krul te bekomen, brachten heel wat schade toe aan het haar. Het antwoord van René? Een revitaliserende crème die het meest ondervoede haar verzorgt en glans geeft, een product dat tot op de dag van vandaag wordt gebruikt.

Maar René zat niet stil, zijn volgende ontwikkeling was Complexe 5.  Een wonderelixir van etherische oliën dat een onmisbaar element wordt in het verzorginsritueel van de vrouw. Hiermee bracht René Furterer zijn een vernieuwende visie in de praktijk: “Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem.”

De natuur in eendracht met het haar

René Furterer heeft een duidelijk visie over wat je moet gebruiken om je haar én je hoofdhuid gezond te houden. Voorbereiden, wassen en verzorgen, behoren steevast tot het verzorgingsritueel van René Fruterer.

Zijn nieuwe producten (die wij mogen weggeven!) zijn ideaal voor vrouwen met dof en breekbaar haar en helpen je haar meteen ook herstellen. Na gebruik voelt het haar soepeler en zacht aan en glanst het weer. Breng eerst de Absolue Kératine vernieuwende shampoo aan op nat haar en masseer het goed. Laat het 1 tot 3 minuten rusten en spoel het nadien rijkelijk uit met water. Voor de beste resultaten wordt regelmatig gebruik aangeraden.

Breng hierna een nootje van het Absolue Kératine ultiem vernieuwend masker aan op je uitgewrongen haar. Laat het 5 à 8 minuutjes intrekken, afhankelijk van de broosheid van je haar. Het masker wordt gezien als een maandbehandeling, niet panikeren als het resultaat niet onmiddellijk zichtbaar is. De metamorfose van je haar heeft tijd nodig!

Als afwerking breng je een nootje van de Absolue Kératine sublieme vernieuwende verzorging (zonder spoeling) aan op de lengtes van droog of uitgewrongen haar. Kam vervolgens je haar en klaar, want je hoeft het niet uit te spoelen, super gemakkelijk! Gebruik het product zoveel als je wilt.

Wat kan je winnen?

Absolue Kératine vernieuwende shampoo

Wat kan je winnen?

Absolue Kératine sublieme vernieuwende verzorging zonder spoele

Wat kan je winnen?

Absolue Kératine ultiem vernieuwend masker

Verwen ook jouw haar met het nieuwe ritueel van René Furterer en win hier zijn laatste nieuwe haarproducten: een shampoo, een masker en verzorging zonder spoelen. Dit allemaal samen t.w.v. 104,75 euro. Vul snel onderstaande wedstrijdvraag in en waag je kans om je haren te laten stralen deze zomer! En zonder bad hair days of zorgen de lente-, communie-, trouw- en BBQfeestjes af te schuimen.

Waag snel je kans!