Win een zelf samen te stellen pakket van Brabantia t.w.v. € 1.500!

Eerlijk is eerlijk: de meeste mensen zijn niet dol op huishoudelijke klusjes. Gelukkig wordt het al een stuk leuker wanneer je jezelf tijdens je dagdagelijks werk kunt omringen met stijlvolle én praktische spullen. Dat is in een notendop de filosofie van Brabantia. Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen, die stuk voor stuk bedoeld zijn om ons dagelijks leven mooier te maken.

Dit kun je deze maand winnen

Zegt het je iets om je versleten huishoudelijke spullen in te ruilen voor een set gloednieuwe, hedendaags vormgegeven producten? Doe dan gauw mee met de wedstrijd onderaan dit artikel, en wie weet mag jij binnenkort voor niet minder dan € 1.500 gaan kiezen uit het gamma van Brabantia!

Multifunctioneel

De huishoudhulpen die Brabantia bedenkt, zijn nooit alleen maar praktisch, maar ook steeds een esthetische aanwinst voor je interieur. Kledingrek Linn bijvoorbeeld, is superhandig om kleren te drogen, maar is zich ook gewoon al een hip alternatief voor een kledingkast. Of de Bo Bin. Het lijkt een sober designkastje, maar dient eigenlijk om afval snel en efficiënt in te scheiden. En we denken niet dat we ooit een stijlvollere wasmand hebben gezien dan de Bo Wasbox...

Mooi, milieuvriendelijk en handig

Binnenkort komt trouwens een nieuwe reeks pedaalemmers van Brabantia in de winkel. De StepUp pedaalemmers 40L in Dark Grey, Jade Green en Light Grey zijn gemaakt van 91% gerecycleerd consumentenplastic afval en voor 99% recycleerbaar. Zonder een spatje afbreuk te doen aan de stijl van je keuken, stel je er je eigen ‘afval-recycleersysteem’ mee samen, want elke pedaalemmer komt met een handige click-on labelhouder zodat je meteen ziet welk afval in welke emmer thuishoort (én bevat een opbergplek voor 10 vuilniszakken, dus je bespaart ook nog eens kastruimte).

Stijlvol tot in de kleinste details

Het laatste bewijs dat Brabantia echt op de allerkleinste details let, wordt geleverd door één van hun meest recente nieuwigheden: de PerfectFit vuilniszakken. Die passen perfect in de Brabantia-afvalbakken, zijn 100% recycleerbaar, en zien er nog eens leuk uit ook. Van welke andere vuilniszak kan je dat zeggen?

Doe snel mee met onze wedstrijd!

Een nieuwe pedaalemmer, een handig droogrek, vrolijk gekleurde keukenaccessoires? Wie als winnaar van deze wedstrijd uit de bus komt, kan het binnenkort allemaal thuis verwachten, want we geven deze maand niet minder dan € 1.500 aan keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen van Brabantia weg. En nog mooier is dat je zelf mag kiezen wat je graag wil!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content