Win een zomers cocktailpakket van Skin Gin t.w.v. € 73,60

Een lekkere zomerse cocktail, daar zeggen wij geen nee tegen! Skin Gin is een premium gin, gedestilleerd in “Altes Land”, dichtbij Hamburg in Duitsland. Typerend dankzij zijn zachte citrus tonen en Marokkaanse munt. Dankzij Feeling maak je nu kans op een Skin Gin zomerpakket bestaande uit een fles Skin Gin Zomereditie en een Skin Gin Cocktailshaker. Cheers! 

Skin Gin

Met ingrediënten als Juniper, Marokkaanse munt, rode grapefruit, Vietnamese koriander, sinaasappel, limoen, citroen,... is Skin Gin eentje die je niet meteen kan vergelijken met een andere gin. Doordat ze werken met minder kruiden geeft dit ook een minder bittere smaak en zorgt het als het ware voor een frisse ervaring! Proeven jullie het ook al?

Daarnaast worden alle plantaardige producten afzonderlijk gedestilleerd in hun oude traditionele fabriek in een zogenaamde anisateur om 100% kwaliteit te verkrijgen. Hierdoor duurt het proces maar liefst 7 keer langer in vergelijking met andere gins. That’s the spirit! 

Hier alvast een leuk receptje zodat jullie thuis zelf een zomerse cocktail kunnen samenstellen: 

Smaak voor design

Elke fles wordt apart, heet gebrand met een koperen folie en manueel verpakt in een klein familiebedrijf in Noord-Beieren, waardoor Skin Gin als een 100% puur en handgemaakt merk kan beschouwd worden. Tip: is je fles Skin Gin leeg? Dankzij het smaakvol design zorgt het ervoor dat de flessen eveneens mooi staan in je interieur. Zet er een leuk bloempje in en het zorgt meteen voor die extra touch in je woonkamer!

Waag hier je kans!

Beantwoord snel onderstaande vragen en wie weet kan jij binnenkort zelf een Skin Gin cocktail samenstellen met je zomerpakket ter waarde van maar liefst € 73,60.

*Kan je niet wachten tot na de wedstrijd en wil je zelf alvast een Skin Gin bemachtigen? Via groothandel Miraflor te Antwerpen kan je als particulier zelf je fles bestellen. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content