Win: een huidanalyse en gezichtsverzorging op maat t.w.v. € 499 van Nomige

Het is alweer tijd om werk te maken van een meer uitgebreide skincare-routine. Maar is een 8-stappenplan wel zo effectief? Bij Nomige geloven ze in een minimalistische huidverzorging op maat en kwaliteit boven kwantiteit. Vul onze wedstrijdvraag in en wie weet maak jij kans op een huidanalyse en persoonlijke verzorgingsproducten van de Nomige experten ter waarde van € 499!

Onze huid schreeuwt om meer én intensere verzorging vanaf het vallen van de bladeren. Toch is het niet altijd makkelijk de juiste producten voor jouw unieke velletje te vinden – ondanks uitvoerig online onderzoek. Is jouw huid droog, gedehydrateerd of gewoon hormoongevoelig bijvoorbeeld? Niet altijd even makkelijk te bepalen, en daarom geven wij je graag de kans om de hulp in te schakelen van professionals! Enter: Nomige.

Behandeling op maat

Nomige werd door Dr. Barbara Geusens in 2017 opgericht, nadat Geusens talrijke merken uitprobeerde om haar onevenwichtige en acne-gevoelige huid te verzorgen. De resultaten bleven uit en dus besloot de Belgische haar eigen kennis in te schakelen die ze had opgedaan tijdens een doctoraat op de afdeling dermatologie in Gent. Nomige werd geboren en in oktober blaast het merk zes kaarsjes uit.

Bij Nomige gaan ze op zoek naar gepersonaliseerde beauty-recepten en stellen ze unieke verzorgingsproducten samen voor jouw huid. Dit doen ze op basis van jouw behoeften, DNA en levensstijl. Nomige werkt uitsluitend met actieve stoffen van de beste kwaliteit en ontwikkelt aan de hand hiervan producten die doelgericht jouw genetische afwijkingen compenseren. Zij doen de wetenschap, jij geniet van de resultaten.

Wat er te winnen valt:

Zo’n gepersonaliseerde huidverzorging kan voor jou in het verschiet liggen, want deze herfst maak jij kans op de Complete Nomige Skin Routine (t.w.v. € 499) van het luxemerk. Wat dat inhoudt?

  • Een huidanalyse door de Nomige-specialisten
  • Jouw persoonlijke huidrapport
  • Een dagserum op basis van jouw DNA (30 ml)
  • Een dagcrème op basis van jouw levensstijl (50 ml)
  • Een nachtserum op basis van jouw DNA (30 ml)
  • Een nachtcrème op basis van jouw DNA (50 ml)
  • Een marmeren voetstuk voor al je Nomige-producten
  • Opvolging op jouw maat

Waag je kans!

Meer lezen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content