Onze vakantiestek willen we graag even mooi als onze thuis, en het mag gerust nog een tikkeltje luxueuzer. Designvilla’s met zwembad doen het dan ook uitstekend op de verhuurmarkt. Dankzij Feeling kan jij deze zomer in alle luxe genieten met een vakantiecheque van TUIvillas.com ter waarde van € 1000. Zet je koffers al maar klaar! 

 

Nog geen plannen voor je zomervakantie? Wel, dan helpt Feeling je dit voorjaar een handje. In het maartnummer van Feeling vind je onze selectie met vakantiehuizen om de zomer van je leven te beleven. Dankzij TUI Villas mogen wij ook een waardebon van € 1000 weggeven om je de vakantie van je dromen te bezorgen.

TUIvillas.com

TUIvillas.com is dé nieuwe internationale portal om een prachtig vakantieverblijf te huren, met meer dan 300.000 huizen en appartementen wereldwijd vind je hier vast jouw ding. Bovendien garanderen ze de beste prijs en een uitstekende service. Waag hieronder snel je kans om een waardebon € 1.000 van TUI Villas te winnen.

Waag je kans

De te winnen prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet met bestaande boekingen verrekend worden. Contante uitbetaling van de prijzen is niet mogelijk. 

De waardebon is geldig voor de boeking van een vakantiehuis naar keuze dat geboekt wordt op www.TUIvillas.com, op voorwaarde dat de te boeken periode beschikbaar is. Het bedrag van de waardebon wordt van de aangegeven huurprijs van het uitgekozen object afgetrokken.

Is de huur- / reisprijs lager dan de waarde van de waardebon dan vervalt het verschil. 

De waardebon is geldig voor boekingen tot en met 01/03/2018.