Ga royaal tafelen tijdens de Restaurant Week

Van 26 november tot 6 december schuiven jij en je gasten aan tafel bij de beste Belgische chefs tijdens de Restaurant Week Winter Editie. Dat betekent heerlijk genieten van een sterk staaltje gastronomie aan zinnenprikkelende prijzen.

Sla je agenda hier en nu open en reserveer tijdens Restaurant Week 2015 een tafeltje in één van onze favoriete restaurants. Tijdens de wintereditie van dit populaire gastronomische evenement laten ruim 300 top chefs – waaronder Luc Bellings en Thierry Theys –  je proeven van hun beste creaties.

’s Middags schuif je voor €24,50 aan tafel voor een driegangenlunch. ’s Avonds verwennen Belgische kooktalenten je smaakpapillen voor €29,50 met een royaal driegangendiner.

Tussen de deelnemende restaurants vind je paradijsjes met én zonder sterren, zoals Aan Tafel Bij Luc Bellings in Hasselt, Nuance in Duffel, Auberge de Herborist in Brugge, Zoethout in Wellen en Couvert Couvert in Heverlee. Ben je benieuwd naar de volledige lijst van deelnemers? Surf dan vanaf 11 november naar www.restaurantweek.be, selecteer je favoriete stekje en reserveer alvast een tafeltje voor een diner bij kaarslicht.

Of begin alvast te watertanden bij deze voorsmaakjes van enkele deelnemende toprestaurants.

Partner Content

Gesponsorde content