KAN HET OOK ANDERS? JA! CONSU-BETEREN

De onherroepelijke schade aan onze planeet door de klimaatopwarming is zo’n overweldigend doemscenario, dat we haast niet kunnen geloven dat we als enkeling of gezin ook maar enige impact hebben. Toch is dat wel degelijk zo!

Daarom willen wij bij Feeling je op weg helpen en inspireren. In 2022 kiezen wij ervoor mee aan de kar van de ecologische transitie te trekken. Duurzamer leven gaat niet per se om leuke, mooie en lekkere dingen schrappen, maar om andere keuzes maken.

We gaan dus met z’n allen blijven genieten, maar wel #consubeteren. Je liefde voor de planeet, die toon je door hoe je leeft en geniet. Niet minder voluit, maar bewuster en beter voor mens en milieu. We are feeling it!

Je vindt daarom hieronder ons Manifest voor consubeteren: welke duurzame inspanningen doet Roularta Media Group, onze uitgeverij, en wat nemen we ons met z’n allen voor?

MANIFEST VOOR CONSUBETEREN VAN FEELING & RMG

 

Bovendien helpen we je hier op feeling.be een jaar rond met 1.001 praktische tips om duurzamer te leven. Een mooiere en gezondere toekomst voor ons allemaal en de planeet waarop we leven, daar gaan we voor.