10 beste looks: week 2 mei

Inspiratie nodig voor de perfecte lente look? Wij verzamelden de beste looks van de afgelopen week

1. Kendall Jenner

Kendall Jenner

Niemand minder dan Kendall Jenner bracht deze week een bezoekje aan president Obama ter gelegenheid van ‘the White House Correspondents Dinner’. Het model verscheen op de rode loper in een zwarte maxi dress met een sweetheart neckline van Vivienne Westwood. Wie zei ook alweer dat de Kardashian’s niet elegant kunnen zijn? Watch and learn, sisters.

2. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski hield zich braaf aan de dresscode en bedekte haar slanke lijf met veel stof (shocking). Ze trok voor het chique diner van de president een groene jurk met bloemenprint uit de kast. Oeps, spotten we daar nu een doorzichtig stofje voor haar boezem? Never mind. We moeten het Emily nageven, she looks fabulous!

3. Beyonce & Solange Knowles

Beyonce & Solange

Beyonce en zuslief Solange vermeden gelukkig de lift op de Balmain after-party van het Met Gala. Queen B ruilde haar peachy, latex Givency dress in voor een shiney broek. Dat moet euh, iets comfortabeler zitten dan Becky’s skin. Terwijl de zussen zich kosteloos vermaakten mocht Jay-Z lekker thuis op de bank zitten.

4. Olivia Palermo

Olivia Palermo

De Italiaanse fashionista arriveerde in een classy outfit op de première van Mothers Day. Een oversized blazer combineren met een leren broek is een absolute must go. Doe ons maar 1 maal die Stella McCartney platforms, please!

5. Blake Lively

Blake Lively

Beauty and the bump! De award voor de beste geklede zwangere celeb gaat zonder twijfel naar onze favoriete Gossip Girl: Blake Lively. Ze straalde op het Met Gala in haar sprookjesjurk van Buberry die haar buikje goed wist te flateren. Hoe doet ze het toch?!

6. Poppy Delivingne

Poppy Delivngne

Vamp-allert! Grote zus van Cara Delivingne steelde de show op het Met Gala in een zilveren, Marchesa jurk gemaakt van juwelen. Poppy speelde perfect in op de dresscode: Manus x Machina. De donkere, gotic lipstick voegde een dramatische touch toe aan haar look. All eyes on Poppy.

7. Gisele Bündchen

Gisele Bundchen

Karl Lagerfeld nodigde supermodel, Gisele, deze week uit voor de Chanel resort 2017 show in Cuba. Gisele droeg een luchtig Chanel jurkje, helemaal in de sfeer van Lagerfeld’s Cruise collectie. Die baret brengt ons dan weer in zomerse, Franse sferen. Een fel rood jurkje, strappy sandaaltjes en de mini Chanel 2.55 staan deze zomer bovenaan onze wishlist.

8.Claire Danes

Claire Danes

Als je een grote Disney fan bent, zal je vast en zeker een tikkeltje jaloers zijn op Claire Danes haar verschijning op het Met Gala. In haar lichtgevende Zac Posen jurk veranderde ze in een real-life Cinderella. Extra leuk omdat: het glow-in-dark effect. Is het niet prachtig?

9. Cindy Crawford

Cindy Crawford

Het werd hot op de rode loper toen Cindy Crawford arriveerde in een zilveren jurk van Balmain. Age is just a number, dat bewijst het super model en moeder van twee met een stevige dosis sexiness.

10. Jaden & Willow Smith

Smith

Matchy-matchy looks gespot bij de Smith’s. Als ambassadrice van Chanel, droeg Willow een outfit van de Couture Fall collectie. Jaden stemde zijn Louis Vuitton ensemble af op de black and white look van zijn zus. Dit jeugdige duo weet duidelijk van aanpakken. Orgineel & fashionable met veel swag, ofcourse.

Nog meer opvallende looks zien? Check dan hier de beste looks van het Met Gala en bekijk hier de 10 beste looks van vorige week.

 

Lees ook:

Nooit meer blaren dankzij dit eenvoudig trucje

13 x de mooiste jassen voor de lente

Partner Content

Gesponsorde content