Relaxen aan de Middellandse Zee

Nog op zoek naar een bijzonder adresje aan de Middellandse Zee? Dan kan je misschien een kamer boeken in een van deze vier prachtige mediterraanse pareltjes.

1. Grace Santorini, Santorini – Griekenland

Santorini staat bekend om zijn romantische zonsondergangen en is daarmee een geliefde bestemming voor pasgetrouwde koppeltjes op huwelijksreis. Tortelduifjes nemen bij voorkeur hun intrek in het exclusieve viersterrenhotel Grace Santorini. Hier genieten ze niet alleen van elkaar, maar ook van een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. Modern ingerichte kamers en suites, een heerlijk champagneontbijt in intieme sfeer en wellnessfaciliteiten op de kamer maken het trouwplaatje compleet.

2. The Marmara Antalya, Antalya – Turkije

Snel uitgekeken op één enkel uitzicht? Boek dan een kamer in ‘s werelds eerste en enige ronddraaiende hotel! Het luxueuze vijfsterrenhotel The Marmara Antalya verwent zijn gasten met spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee óf op het Taurusgebergte. Verblijf je in een van de 24 kamers in het 360º roterende hotelgedeelte, dan geniet je van allebei. Op zoek naar nieuwe innerlijke horizonten? Je ontdekt ze tijdens een yogasessie bij zonsopgang, gevolgd door een verkwikkende massage in een van de Balinese massagekamers aan zee.

3. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Ibiza – Spanje

Wil je op vakantie helemaal uit de bol gaan, dan moet je naar Ibiza, meer nog, naar het avant-garde Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Hier vind je de meest spetterende beach & pool party’s met live optredens van ’s werelds beste dj’s. Je dansroes uitslapen doe je in een van de 236 minimalistisch ingerichte kamers of op een van vele Balinese ligbedden aan het zwembad of op het strand. Voor meer ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum met volledig uitgeruste fitnessruimte.

4. Adriana Hvar Spa Hotel, Hvar – Kroatië

Hvar is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de hipste bestemmingen van Kroatië. Het prachtige eiland in de Adriatische Zee mag dan ook prat gaan op enkele schitterende hotels, waaronder het stijlvolle viersterrenhotel Adriana Hvar Spa Hotel, gelegen in de jachthaven van het pittoreske stadje Hvar. Het Adriana Hvar Spa Hotel telt 50 deluxe kamers en 9 suites. Gasten kunnen genieten van diverse behandelingen in de luxe Senroí-spa. Voor een heerlijke cocktail kun je terecht in de trendy skybar met spectaculair uitzicht op de oude stad, de haven en de Pakleni eilanden.

Partner Content

Gesponsorde content