Win een handtassenset van Xandres t.w.v. € 328

Deze handtas en clutch van Xandres zijn absolute must haves deze zomer. Pastelkleurtjes en kwaliteit zijn meer dan ooit 'hot' anno 2016. Zie jij je flaneren op de zeedijk met deze stijlvolle set? Doe dan hieronder mee aan onze wedstrijd en win deze set handtassen t.w.v. in totaal € 328!

De nieuwe handtassencollectie van het Belgische modemerk Xandres doet ons hartje sneller slaan. Onze favoriet: deze pastelblauwe handtas en bijbehorende clutch in kalfsleer. Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet maken deze prachtige tassen binnenkort jouw outfit helemaal af! Want we mogen maar liefst twee sets wegschenken

WAT KUN JE WINNEN?

Een Xandres handtas t.w.v. €229 met bijpassende clutch t.w.v. €99. Superhandig in gebruik en 100% kalfsleer en deze zomer helemaal in!

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

Xandres laat zich graag inspireren door de elegantie en stijl van vrouwen met een attitude. Sinds 1968 staat het merk gekend voor kwaliteit, finesse en is het mee met z'n tijd. 

De te winnen Xandres handtas en clutch hebben innovatieve designs en toch zijn ze tijdloos. Het merk bewijst nog eens dat ze verfijnde eenvoud bieden: een geklede, fijne casual mode, geraffineerd maar verfrissend.
Goed nieuws, deze must have bags kan jíj winnen. Waag hieronder je kans! 

Wil je aan nog meer wedstrijden deelnemen? Houd dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste winacties rechtstreeks in jouw mailbox.

Partner Content

Gesponsorde content