Home Acties 3 handcrèmes van Le Couvent des Minimes voor 10 euro

3 handcrèmes van Le Couvent des Minimes voor 10 euro

3 handcrèmes van Le Couvent des Minimes voor 10 euro

Hebben jouw handen in de winter ook wel eens last van die koude temperaturen? Smeren is dan de boodschap! En als je het ons vraagt, graag met de fijne handcrèmes van Le Couvent des Minimes boordevol, natuurlijke, helende ingrediënten. Nu met €5 korting via ICI PARIS XL!

Le Couvent des Minimes

De verschillende formules van Le Couvent des Minimes handcrème zijn geïnspireerd op de tradities van het oude klooster. De crèmes helpen om je huid te voeden en te vernieuwen, beschermen haar dag in dag uit en bezorgen je mooie gladde en zachte handen. De handcrèmes zijn verkrijgbaar in 5 geuren.
 
  • Baume du Jardinier – Gardener’s hand healer: Een rijke en verzachtende handcrème. Intensieve formule die beschermt tegen scheuren en kloven als een onzichtbare handschoen. Mix van 20% shea boter van hoge kwaliteit en zeven weldadige planten.
  • Eau Aimable – Botanical recipe of love: Een lichte zijdeachtige formule met oranjebloesem en 5 planten die om hun weldadige eigenschappen geselecteerd zijn.
  • Eau des mâtines – Botanical recipe of the morning: Hydraterende handcrème met een mix van kokosolie, shea boter en bijenwas. Geurt lekker fris naar appel, citrus en basilicum.
  • Eau des minimes – Botanical recipe of the minims: Lichte, verfrissende handcrème met een mix van kokosolie, shea boter en bijenwas. Heerlijk geurend naar bloedsinaasappel en rozemarijn.
  • Eau du cloitre – Botanical recipe of the cloister: Hydraterende handcrème met een mix van kokosolie, shea boter en bijenwas. Geurt lekker bloemig naar rozen en rode bessen.
 
Wat houdt deze ICI PARIS XL deal in?
 
Download snel de GRATIS waardebon en je krijgt € 5 korting bij aankoop van 3 handcrèmes van Le Couvent des Minimes, bij ICI PARIS XL. Je betaalt dus € 10 i.p.v. € 15 voor 3 van deze heerlijke crèmes.
 
Aanbieding online t.e.m. 24 maart 2015. Info en voorwaarden op de website van Shedeal.