Deze actie is afgelopen. Check de homepage van feeling.be voor het actuele abonnementsaanbod.

Ben jij fan van Feeling? En zou je het niet erg vinden als de postbode ons nieuwste nummer elke maand in je brievenbus kwam steken? Dan is een jaarabonnement echt iets voor jou!

Met onze nieuwe abo-actie lees je iedere maand een nieuwe Feeling en ontvang je vier keer per jaar Feeling City, een extra luxemagazine boordevol handige tips en stijlvolle adressen. Maar daar blijft het niet bij: neem je nu een abonnement op Feeling, dan krijg je er een gratis portemonnee van Cacharel bovenop.

Een dubbel cadeau

portemonnee cacharel

Doe jezelf nu een abonnement op Feeling cadeau en ontvang als extra geschenk een elegante portemonnee van het Franse modemerk Cacharel. De ontwerpen van Cacharel staan bekend voor hun lichtheid, vrouwelijkheid en verfijning. Met zijn zachtroze kleur, mooie afwerking, stevige stiksels en subtiele gouden details past ook deze portemonnee perfect in dat rijtje. Bovendien telt hij veel verschillende vakjes, waaronder een handig afsluitbaar vakje voor je kleingeld. Zo kan je er al je geld, kaarten en bonnetjes in kwijt, zonder het overzicht te verliezen.

Abonneer je snel

Lees je graag Feeling en zie je jezelf al rondlopen met zo’n stijlvolle portemonnee? Betaal dan nu slechts € 16,50 per 3 maanden (i.p.v. € 19,35). Liever in één keer betalen? Dan kost het je € 66 voor 12 Feelings (i.p.v. € 77,40). In beide gevallen bespaar je maar liefst 15% op de winkelwaarde én ontvang je gratis een portemonnee van Cacharel. Waar wacht je nog op? Bestellen doe je hier.

De actie is geldig zolang de voorraad strekt.