Home Acties Deze maand bij Feeling: gratis pocket van gastvrouw Pascale Naessens

Deze maand bij Feeling: gratis pocket van gastvrouw Pascale Naessens

Deze maand bij Feeling: gratis pocket van gastvrouw Pascale Naessens

Deze maand legt Feeling haar lezeressen extra in de watten. Naast een uitgebreide accessoirespecial vind je bij Feeling een gratis pocket ontworpen door onze Feeling-gastvrouw Pascale Naessens boordevol gezonde recepten en handige boodschappenlijstjes. 

Gratis exclusieve pocket

Hierin legt Pascale de basis van haar eetfilosofie 'puur genieten' uit. Aan de hand van een uitgekiend weekplan (recepten voor ontbijt, lunch en diner) en handige boodschappenlijstjes kun je meteen aan de slag.

Pocket Pascale x Feeling

Gastvrouw Pascale Naessens 

Naast haar pocket ontdek je verder in Feeling hoe Pascale leeft en werkt én lees je haar oogopener van een interview met ecofeministe Vandana Shiva.  
 

Tassen & schoenenspecial

Geen trendy silhouet zonder de juiste accessoires. Uit de lawine nieuwe schoenen, tassen, riemen en juwelen selecteert Feeling dé must haves die je zomer maken.  Het zijn er méér dan 100, kiezen wordt de kunst!
 

Slank op elke leeftijd

Als je 20 bent, is ouder worden iets voor anderen. Tot je als 30- en 40-something tot het besef komt dat je lijf toch écht wel verandert.  Maar waarom? En is er ook ergens een handrem?
 

Happy in Chalkidiki

Vergeet de economische ellende, Griekenland heeft zo veel moois te bieden! Kijk verder dan Kreta en Korfoe, en ontdek Chalkidiki: zonovergoten stranden, bruisende cityvibes en de magische Meteorenkloosters vlak in de buurt. 
 

Ik hou van mijn vrouw, waarom bedrieg ik haar dan?

Bedrogen worden door je man is van het pijnlijkste wat je kunt meemaken. Tenminste, zo ervaren de meeste vrouwen dat. Maar voor een man betekent overspel veel minder dan wat het teweegbrengt.
 

Biobrunch voor vrienden

Bij ons is het al lente: met een brunch, vers van het veld op tafel. Beginnend met een verrassend geitenkaasje, dan een boterham met gegrilde lentegroenten en cake van rabarber en amandel. Hoe meer vrienden rond de tafel, hoe beter het smaakt.
 

De nieuwe Feeling met gratis pocket ligt vanaf 18 maart in de winkel.