Feeling GOLD ROME

Hoe ontdek je Rome in alle rust? Wat zijn de wijken waar het NU gebeurt? Waar eet je topgastronomie voor geen geld? Ontdek méér dan 150 adresjes in Feeling GOLD Rome, deze maand in pakket met Feeling.

Drie onvergetelijke nachten en vier dagen Rome, met Feeling en TUI. Geniet van je fantastische hotel vlak bij het Vaticaan en maak een panoramische rondrit door de Eeuwige Stad. Ontkurk die gratis fles prosecco maar!

3 dagen la dolce vita in Rome

Dankzij Feeling en TUI kunnen jullie op citytrip met een superkorting! Jouw voordeel? €289! Via een exclusieve kortingscode enkel en alleen voor Feeling lezeressen kan je overnachten in het viersterrenhotel dei Mellini met VIP-extra’s voor maar €341 i.p.v. €630!

Zo veel moois inbegrepen

Wat kan je allemaal verwachten?

  • Een tweepersoonskamer boek je al vanaf € 395 i.p.v. € 684.
  • Een eenpersoonskamer boek je al vanaf € 341 i.p.v. € 630.
  • 3 Nachten, inclusief ontbijtbuffet.
  • Upgrade tweepersoonskamer LUXE.
  • Upgrade eenpersoonskamer LUXE.
  • 1 Fles prosecco (75 cl) op de kamer.
  • 1 x Rome Panoramic Open Tour
  • TUI Rome-app

3 nachten in Hotel dei Mellini****

Hotel del Mellini**** is een elegante viersterrenhotel dat kan bogen op een zeer grote klantentevredenheid. In de zomer geniet je op het dakterras van een prachtig uitzicht.

Troef is de geweldige ligging in de aangename en residentiële wijk Prati, nabij het Vaticaan. 10 minuutjes wandelen en je bent bij de Engelenburcht, 15 minuten tot het Sint-Pietersplein. Via de Ponte Regina Margherita sta je in 10 minuten aan Piazza del Popolo en de Via del Corso (shoppen!)

Hotel dei Mellini

 

Hotel dei Mellini

Hotel dei Mellini

hotel dei Mellini

 

RESERVEER METEEN

Surf naar TUI.be/feeling en gebruik de exclusieve kortingscode die je terug vindt in de Feeling GOLD ROMA EXTRAVAGANZA, om van het arrangement te genieten.

Wees er snel bij want deze exclusieve actie is geldig van 7 januari 2018 t.e.m. 28 februari 2018 (Geldig voor een verblijf tussen 01/07/2018-07/09/2018 en 01/11/2018-27/12/2018). Alle info en voorwaarden via TUI.be/feeling.

Het meinummer van Feeling ligt NU in de winkel mét Feeling GOLD ROMA (te koop t.e.m. 22 mei!).