Home Acties Feeling Forward: Reserveer snel jouw tickets voor de eerste lezing

Feeling Forward: Reserveer snel jouw tickets voor de eerste lezing

Feeling Forward: Reserveer snel jouw tickets voor de eerste lezing

Krijg jij maar niet genoeg van Feeling? Luister dan goed: vanaf september organiseert het magazine evenementen voor dames (en heren) met dezelfde Feeling-visie. Elke maand staat er een lezing of workshop op de kalender die één van onze Feeling-experten zal hosten. Van een parfumworkshop tot een uiteenzetting over ethisch beleggen. Leer iets nieuw, breid jouw netwerk uit en doe dat alles met een cocktail in de hand of een heerlijk ontbijt voor je neus. Save the date:

Lene Kemps: Wat is Stijl? (7 september)

Fashion editor en senior writer Lene Kemps doet uit de doeken wat ‘stijl’ precies inhoudt, aan de hand van vrouwelijke stijliconen, en vanuit haar jarenlange ervaring in modemiddens. Eén ding verklappen we al: in onze snel veranderende wereld van trends en hypes trotseert stijl moeiteloos de tand des tijds. Niet te missen voor wie houdt van mode, en graag snoept van inside anekdotes.

Reserveer jouw tickets hier.

Goedele Leyssen: Eat happy, be happy (15 oktober)

Dat voeding een effect heeft op je gezondheid, wisten we al. Maar wist je ook dat wat
je eet bepaalt hoe je je voelt? Tijdens deze ontbijtsessie leert Goedele Leyssen je de signalen van je lichaam herkennen en deelt ze haar kennis en inzichten om je beter en energieker te laten voelen. Daarna volgt een verkwikkend uurtje yoga dat je emoties weer perfect in balans brengt.

Reserveer jouw tickets hier.

Ianka Fleerackers: Falen om te groeien (12 november)

Actrice, schrijfster en onderneemster Ianka Fleerackers is een van de boegbeelden van Failing Forward, de campagne voor en door ondernemers die zonder schroom getuigen over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Tijdens deze ontbijtsessie vertelt ze over haar faalmomenten, eerlijk en ongecensureerd. Haar boodschap is helder: mislukken mag. Om te leren, te groeien en uiteindelijk slimmer te worden. Want fouten worden pas echt mislukkingen als je er geen lessen uit trekt.

Reserveer jouw tickets hier.

Pascale Naessens: Terug naar natuurlijke voeding (19 december)

Tijdens een cocktailsessie schetst Pascale Naessens de problematiek rond voeding en plaatst die in een ruimere context. Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten? Wat eten we nu? Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten. Om gezond te eten, moeten we terug naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet, en welke gevolgen dat heeft voor je lichaam, leer je hier.

Reserveer jouw tickets hier.

Feeling Forward wordt mee mogelijk gemaakt door: