Een bezoek aan het ModeMuseum én een exclusieve Fashion Walk met onze chef mode? Twee héél goede redenen om naar Antwerpen af te zakken, als je ‘t ons vraagt.

Antwerpen: dé modestad

Antwerpen is met zijn historische panden en verschillende winkelwijken dé modestad bij uitstek. Deze maand ontdek je Antwerpen samen met Feeling. Online en op Instagram geven we je tal van inspiratie: we nemen je mee naar de mooiste boetieks in Antwerpen en bezoeken samen het gloednieuwe MoMu. Of je kunt het ook live met ons beleven tijdens een exclusieve Feeling Fashion Walk met onze chef mode Els Keymeulen. Op 17/11 (tussen 14u00 en ±15u30) neemt Els je mee naar al haar favoriete plekjes in de stad. Reserveer jouw plekje hier voor €10, de wandeling start aan het vernieuwde MoMu. Snel inschrijven is de boodschap, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar.

Schrijf je hier in voor de exclusieve Feeling Fashion Walk 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Extra leuk!

Wil je gewoon samen met ons komen shoppen in Antwerpen én GRATIS het vernieuwde ModeMuseum ontdekken? Laat dan hieronder je gegevens achter. De eerste 250 lezeressen die zich inschrijven, krijgen een gratis duoticket voor het vernieuwde MoMu (tickets zijn geldig van 15 november tot 10 januari) én een goodie (per duo) uit de shop van het MoMu.