Onderstaande actie is afgelopen. Check onze homepage voor het huidige abonnementsaanbod!

Graag iedere maand het nieuwste nummer van Feeling in huis? Of ben je nog op zoek naar een orgineel cadeau voor je zus, moeder of vriendin? Bestel dan nu jouw abonnement op Feeling en ontvang deze maand een portemonnee en bijpassende kaartenhouder van het Franse modemerk Cacharel.

Jouw geschenk? Een tweedelige portemonneeset van Cacharel

De portemonnee en bijpassende kaartenhouder van het Franse modemerk Cacharel, is een absolute must voor wie op zoek is naar een tijdloos en elegant accessoire voor deze zomer. Met zijn zachte kleur, mooie afwerking, stevige stiksels en subtiele details is deze portemonneeset een stijlvol statement!

Waarom abonneren op Feeling? Wel, hierom:

  • Als je intekent op een jaarabonnement op Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. Doe je dat deze maand, dan krijg je een tweedelige portemonneeset van Cacharel cadeau.
  • Naast het nummer dat je elke maand in je brievenbus mag verwachten, ontvang je 5 x per jaar ook nog eens gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME, boordevol inspiratie voor je interieur, terras en tuin.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de Mijnmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee.
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.

Overtuigd? Kik hier en mis dit unieke aanbod niet!