Home Acties Iittala glazenset aan een topprijs

Iittala glazenset aan een topprijs

Iittala glazenset aan een topprijs

Ben je nog op zoek naar tijdloze waterglazen? Dan zit je zeker goed bij het Finse merk Iittala. Kwaliteit, functionaliteit én schoonheid gaan steeds hand in hand bij hun ontwerpen. Via Shedeals koop je nu een glazenset van Aino Alto of Kartio aan de helft van de prijs.

Aino Aalto & Kartio

Een glas dat al sinds de lancering in 1932 onafgebroken in productie is, dat is het levende bewijs dat essentieel design de tand des tijds weerstaat. Eenvoudig en ruimtebesparend, dat was het uitgangspunt voor deze klassieker die gestapeld kan worden en multifunctioneel is. Het geperste glaswerk is net als de glazen van Kartio vaatwasmachinebestendig. Ook met de Kartio-glazen haal je echte klassiekers in huis. Eenvoudig maar toch stijlvol en oerdegelijk zodat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik, kortom alles wat je verwacht van een basis drinkglas!

WAT HOUDT DEZE SHEDEALSAANBIEDING IN?

Je kan kiezien uit de volgende twee opties:

  • Je betaalt slechts € 14,99 i.p.v. € 28,80 voor een Iittala set met 4 Aino Aalto glazen (22cl). Aan huis geleverd. Verzendkosten niet inbegrepen.
  • Je betaalt slechts€ 14,99 i.p.v. € 28,80 voor een Iittala set met 4 Kartio glazen (21 cl). Aan huis geleverd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Aanbieding online t.e.m. 25 januari 2015. Info en voorwaarden op www.shedeals.be