OdeGand staat ieder jaar opnieuw garant voor een spetterende dag in het historisch centrum van Gent. Dit jaar zal de binnenstad van Gent op zaterdag 15 september het decor vormen van een dag vol verrassende concerten, spektakel en bootjes varen.

 

Voor de 16de editie van het inmiddels legendarische OdeGand heeft Feeling een unieke aanbieding in petto. Voor een zacht prijsje geniet je van een onvergetelijke dag in een van Vlaanderens mooiste steden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met OdeGand geeft Gent Festival van Vlaanderen jaarlijks het spetterende startschot voor het culturele seizoen. De idyllische binnenstad van Gent met haar prachtige gevels, sprookjesachtige kanalen en gezellige hoekjes is het decor van een dag vol verrassende muziek: van klassieke tot wereldklanken. In elke cultuurtempel ontdek je nationaal en internationaal talent. Te voet, met een taxifiets of de bootjes ga je van het ene concert naar het andere. En ‘s avonds geniet je van een oogverblindend totaalspektakel met vuurwerk dat nog lang blijft nazinderen.

INBEGREPEN IN JE FEELING-ARRANGEMENT VOOR MAAR € 75 I.P.V. € 149

  • 11u30: aankomst in Gent, gratis parkeerplaats in een van de interparkings. Verwelkoming in het Gentse stadhuis (Botermarkt 1): een hostess van Gent Festival maakt je wegwijs. Je ontvangt het dagprogramma en alle pasjes die je nodig hebt.
  • 11u45: lunch in het Oostenrijkse Salon van het Gentse stadhuis met tongstrelend hartig en zoet buffet.
  • 13u30-18u15: neem een bootje of taxifiets en ontdek muzikale pareltjes op verrassende locaties in de Gentse binnenstad. Tal van openluchtconcerten op het Sint-Baafsplein, onder de Stadshal en op de Gras- en Korenlei zetten de stad in vuur en vlam.
  • Tussendoor: stel tussen de muzikale belevingen door je eigen parcours samen. Blaas even uit in de vip-lounge in het Gentse stadhuis met koffie en gebak, of een glaasje wijn (14u-17u). Geniet van een glaasje bubbels aan de Korenlei (13u-17u). Of steek je neus binnen in de gloednieuwe chocoladeboetiek van Neuhaus (Groentenmarkt 27), waar een exclusief geschenkje op je wacht (10u-18u).
  • 18u30- 20u30: klink op een onvergetelijke dag met een verfrissend aperitief en tapas in het viersterrenhotel NH Gent Belfort (Hoogpoort 63).
  • 20u45- 23u15: sluit de avond af met het adembenemende muziek- en lichtspektakel op de Gras- en Korenlei. De avond eindigt met spetterend vuurwerk.

Voor alle info en volledige programmatie: odegand.gent

Waar & wanneer?

Zaterdag 15 september 2018, om 11u30 ontvangst in het Gentse Stadhuis (Botermarkt 1).

Hoe reserveren?

Het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel snel je tickets met codewoord ‘Feeling’ via 09/225.01.01 (aanbod geldig zolang de voorraad strekt).