Het zijn voor iedereen intense tijden, daarom is het des te belangrijker om op tijd je portie me-time te houden. En hoe kan je jezelf beter ontspannen dan met je favoriete Rituals-producten (en je nieuwste Feeling natuurlijk)? Daarom zit er in bij ons juni-nummer een wel héél leuke verrassing.

Me-time met Feeling

Het is nu meer dan ooit belangrijke om je op tijd en stond volledig te ontspannen en jezelf wat me-time te gunnen. De perfecte manier om dit te doen? Een selfcare avond mét de bijhorende Rituals-beautyproducten. Daar helpen wij bij Feeling je maar al te graag mee, daarom vind je in het juni-nummer van Feeling naast een portie leesvoer ook een kortingskaart waarmee je 15% korting krijgt op het hele Rituals-assortiment.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De kaart is zowel te gebruiken in de winkels zelf (binnen de aangekondigde openingstijden) als online. Haal dus snel het gloednieuwe Feeling-nummer in huis en krijg 15% korting bij het shoppen! Wat wil je nog meer?

Tekst: Margot Huysentruyt. Openingsbeeld: Rituals.