Home Acties Luxe kamerjas voor hem en haar met exclusieve Feeling-korting

Luxe kamerjas voor hem en haar met exclusieve Feeling-korting

Luxe kamerjas voor hem en haar met exclusieve Feeling-korting

Nog op zoek naar een geschenk voor eindejaar? Dan hebben wij een geweldige aanbieding in petto. Hul je in deze comfy kamerjassen van Olivier Strelli voor maar € 29,95 i.p.v. € 50 en je bent klaar voor de warmste koude dagen van het jaar. 

TOPKWALITEIT VOOR EEN ZACHT PRIJSJE

Breng pure luxe in je badkamer met deze streelzachte kamerjassen van Olivier Strelli. Kies voor de diepe koraalkleur (maat S/M), of het stoere antracietgrijs (maat L/XL). Zie je die zalige, eindeloze zondagen al voor je?

Klik hier en geniet van deze exclusieve 40% kortingTip: Wees snel, want op = op.
 

Oliver Strelli

Deze aanbieding is geldig t.e.m. 31 december 2015 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, kun je de producten via de Post aan ons terugsturen. Volg daarbij de instructies in je pakje. Indien de voorraad is uitgeput, word je hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, samen met een nieuwe leveringsdatum onder voorbehoud.
Privacyclausule: uw gegevens worden opgenomen in het adressenbestand van Sanoma Media Belgium, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen, om uw aanvraag te beantwoorden en om u informatie over onze producten toe te sturen. Ze worden ook opgenomen in het adressenbestand van Bisnode Belgium NV, Researchdreef 65, 1070 Brussel om u informatie over de producten van Bisnode toe te sturen. Sanoma en Bisnode kunnen uw gegevens aan derden (zoals commerciële partners) overmaken voor direct marketing, tenzij u zich verzet. U kan uw gegevens steeds raadplegen, verbeteren of laten schrappen in het bestand van Sanoma en/of Bisnode. E-mail: privacy.be@sanoma.com.