Home Acties Nieuwe naam bekend: Danièle Vander Espt komt naar de Feeling Forward Inspiration...

Nieuwe naam bekend: Danièle Vander Espt komt naar de Feeling Forward Inspiration Day op 8 juni!

Nieuwe naam bekend: Danièle Vander Espt komt naar de Feeling Forward Inspiration Day op 8 juni!

Wekelijks laten we een nieuwe naam op jullie afkomen want… op vrijdag 8 juni is het zover: Dé Feeling Forward Inspiration Day! In navolging van de succesvolle maandelijkse Feeling Forward sessies is het tijd voor een dag boordevol inspiratie en empowerment, in een stijlvol kader, met tal van gedreven sprekers, exclusief voor onze lezeressen. Mark your calendar!

Op het programma

Wat mogen jullie verwachten? Een reeks topsprekers die je meenemen in de Feeling wereld van mode, beauty, reizen, human interest en veel meer. Het wordt een boeiende, leerrijke dag vol interessante ontmoetingen en netwerkmogelijkheden, net zoals je van Feeling Forward gewend bent.

Reeds zeven sprekers waren bevestigd: Kaat Debo (MoMu), Sihame El Kaouakibi (Let’s go urban), Dr. Ilan Karavani (Dermato-chirurgie en Cosmetische wetenschappen) Caroline Baerten (Mindful Eating), kunstenares Delphine Boël, Dixie Dansercoer en Greet De Keyser. Vandaag kondigen we met trots aan: Danièle Vander Espt! 

Hoe ons brein ons helpt bij geldzaken

Als Directeur Financiële Educatie bij FSMA, de autoriteit voor financiële diensten en markten, is Danièle Vander Espt als geen ander geplaatst om over geldzaken te spreken.

Hoe is het gesteld met onze financiële kennis? Is kennis voldoende om financieel geletterd te zijn? En hebben we hier een superbrein voor nodig? Welke risico’s lopen we als we onze geldzaken niet in handen nemen en wat motiveert ons om dit wel te doen? Aan de hand van leuke insights, praktische voorbeelden en tips legt Danièle Vander Espt de werking van ons brein en de manier om beter te worden in geldzaken uit!

Koop nu je ticket!

We kunnen je alvast vertellen dat de immer charmante Cath Luyten onze Inspiration Day in goede banen zal leiden. Verwacht ook lekker eten en drinken de hele dag door, én uiteraard gaat iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag! (t.w.v. €100)

Meer info en tickets vind je hier. Bestel nu je ticket en ontvang een earlybird korting van €25 met de code FEFO18!