Op vrijdag 8 juni is het zover: Dé Feeling Forward Inspiration Day! In navolging van de succesvolle maandelijkse Feeling Forward sessies is het tijd voor een dag boordevol inspiratie en empowerment, in een stijlvol kader, met tal van gedreven sprekers, exclusief voor onze lezeressen!

Op het programma

Wat mogen jullie verwachten? Een reeks topsprekers die je meenemen in de Feeling wereld van mode, beauty, reizen, human interest en veel meer. Het wordt een boeiende, leerrijke dag vol interessante ontmoetingen en netwerkmogelijkheden, net zoals je van Feeling Forward gewend bent.

Reeds vier sprekers waren bevestigd, o.a.: Kaat Debo (MoMu), Sihame El Kaouakibi (Let’s go urban), Dr. Ilan Karavani (Dermato-chirurgie en Cosmetische wetenschappen) en kunstenares Delphine Boël. Vandaag kondigen we met trots een nieuwe spreekster aan, namelijk: Greet De Keyser! 

Greet De Keyser

Journaliste en Feeling gastvrouw Greet De Keyser zakt speciaal voor Feeling Forward af naar België. Ze gunt ons een exclusieve blik in haar wereld als Amerika correspondente en geeft haar visie over hoe Amerika vandaag de dag evolueert onder president Trump en wat dat betekent voor vrouwen en specifiek voor haar als vrouw/journalist. Vanuit haar ervaring als schrijfster van boeken over Amerika en journaliste die al 19 jaar in Washington D.C. woont, kan ze als geen ander de Amerikaanse cultuur analyseren en haar insights met ons delen.

Koop nu je ticket!

Programmatie en meer sprekers volgen nog in de loop van de maand. Hou hiervoor zeker de Inspiration Day pagina in het oog!

We kunnen je alvast vertellen dat de immer charmante Cath Luyten onze Inspiration Day in goede banen zal leiden. Verwacht ook lekker eten en drinken de hele dag door, én uiteraard gaat iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag! Meer info en tickets vind je hier.