Tijdens het weekend van 14 en 15 september wordt Oostende, onze favoriete stad aan zee, omgetoverd tot ‘s lands grootste modewalhalla tijdens #MODEinOOSTENDE. Dit jaar is Feeling fiere partner van dit mode-event en dat betekent dat je deze tweedaagse zéker niet wilt missen. Onze redactie stippelde namelijk het Oostendse shoppingparcours weloverwogen voor jou uit.

Olga, Ella & Bent

Toegegeven, we gingen niet zonder hulp aan het selecteren van de 33 shops. Olga en Ella Leyers wezen ons samen met Bent Van Looy de weg doorheen de Stad aan Zee. De ambassadeurs van #MODEinOOSTENDE verklapten hun favoriete mode-adresjes én meer. Nog niet overtuigd? Tijdens het weekend geniet je van speciale acties, stijladvies, defilés en een hapje en een tapje.

Uiteraard moet je niet wachten tot september voor je de gekozen lievelingsboetieks een bezoekje kan brengen. Ga eens snuffelen tussen de Oostendse hotspot-adresjes op Feeling.be, ontdek de favo spots van Ella & co. in ons magazine of surf eens naar visitoostende.be/modeinoostende. In ieder geval: noteer het weekend van 14 en 15 september in je agenda!

Beeld: Zeb Daemen

Meer mode