Home Acties Ontdek snel het exclusieve T-shirt van Feeling x Essentiel

Ontdek snel het exclusieve T-shirt van Feeling x Essentiel

Ontdek snel het exclusieve T-shirt van Feeling x Essentiel

Voor het grote modenummer van September heeft de Feeling-redactie nog een mega verrassing in petto: Essentiel ontwierp speciaal voor Feeling hét mode-item van de herfst. Ja, dat lees je goed!

Klaar om september in de stappen met een goede portie stijl? Deze maand brengt Feeling een speciaal modenummer met de laatste nieuwe trends voor het najaar van 2017. Samen met dit nummer, dat letterlijk zal overlopen van de mode, lanceert het magazine samen met Essentiel een exclusief T-shirt. Opgepast: het is een (very) limited editie, snel zijn is dé boodschap!

Een spiritueel T-shirt

Dit ultieme must have fashion item werd ontworpen door Inge Onsea – hoofddesigner van Essentielherself. Het Ganesha-olifantje op de voorkant van het T-shirt verklapt het al: de inspiratie van het ontwerp kwam na een reis naar India, het daadwerkelijke land van oorsprong van Essentiel. Op de rug van de white T staat de filosofie van de Hindoe-god gedrukt, die van wijsheid, intelligentie, onderwijs en voorzichtigheid.

Het T-shirt heeft een boyfriend-fit (lees: valt ietwat oversized) en komt in drie maten: 1 (small), 2 (medium) of 3 (large). En wat de T-shirt zo fantastisch maakt? Je draagt hem met alles, overal en altijd. Kies voor een hoge taille jeans met stoere boots of een vrouwelijke pencil skirt en pumps. Je scoort er gegarandeerd mee!

Hoe koop ik de T-shirt?

Deze exclusieve T-shirt is enkel te verkrijgen via deze link of via de Essentiel online shop. En dat voor maar € 45, een prikje. Haast je wel want de voorraad is beperkt! Go, go, go!

Vergeet ook het Feeling modenummer niet te kopen. Deze maand ontdek je de hotste trends voor herfst/winter 2017, kom je meer te weten over gastvrouw Inge Onsea en zo veel meer!

Meer over het nieuwe nummer: