Wist je al dat er een programma bestaat gelijkaardig aan Netflix, maar dan voor jouw favoriete magazine? Dankzij het Flex abonnement kan je jouw abonnement pauzeren of stoppen wanneer je maar wil!

Het Flex abonnement

Kies jouw favoriete magazine in 3 stappen, maak een keuze uit ons uitgebreid aanbod van magazines en neem het abonnement dat jou het meest aanspreekt.

Een tripje gepland? Stop of pauzeer je abonnement eenvoudig via je account. Houd je van afwisseling en switch je graag even van magazine? Geen probleem! In slechts enkele stappen verander je van Libelle naar Feeling en geniet je de maand erop van een portie pure me-time! Super, toch?

Profiteer 30 dagen gratis!

Probeer nu het Feeling Flex abonnement 30 dagen gratis, zo krijg je je eerste nummer cadeau! We sommen de verschillende opties graag even voor je op:

Kies jouw favoriete formule:

  • 30 dagen gratis + Feeling digitaal (€4,00/maand)
  • 30 dagen gratis + Feeling + Gold (€5,70/maand)
  • 30 dagen gratis + Feeling + Gold + Feeling Wonen (€9,20/maand)

 

Overtuigd? Ontvang jouw abonnement via deze link!

Waarom abonneren op Feeling?

Elke maand, een moment alleen voor jou

Feeling zorgt maandelijks voor een welverdiend moment voor jezelf. Relax en geniet van de mooiste dingen van het leven, verpakt in een luxueus glossy magazine.

Een andere kijk dankzij Feeling-gastvrouwen

Ontdek de wereld van straffe Belgische madammen zoals Pascale Naessens, Nafi Thiam, Hanne Decoutere en vele anderen. Iedere maand heeft Feeling een nieuwe sterke vrouw voor jou in petto!

Unieke en verrijkende reportages

Naast je maandelijkse portie beauty, mode en lifestyle, brengen onze experts je ook sterke reportages over alles waar jij als moderne vrouw van op de hoogte wil zijn. De ideale mix van style en substance.

Nieuwe hotsposts die niet mogen ontbreken

De Feeling redactie spot voor jou de meest trendy adressen zodat je à la minute kunt genieten van de beste must-do’s in binnen- en buitenland. Enjoy!

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor jouw Flex abonnement!