Home Acties Schrijf je nu in voor de lezing van Pascale Naessens

Schrijf je nu in voor de lezing van Pascale Naessens

Schrijf je nu in voor de lezing van Pascale Naessens

Deze maand staat de alomgekende gezondheidsgoeroe Pascale Naessens centraal in onze Feeling GOLD. Ze houdt van een gezonde levensstijl, reizen en een pure keuken. Inspireert Pascale Naessens jou net zoveel als ons? In een exclusieve lezing op 23 juni  voor Feeling-lezeressen vertelt ze over haar kijk op het leven en hoe ze haar leven zin geeft.  

Niet te missen, want: 

Hoe hebben mensen gegeten, doorheen de evolutie? Wat eten we nu? Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten. Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten aanpassen. Hoe je dat doet, en welke gevolgen dat heeft voor je lichaam, kom je tijdens deze lezing te weten. 

Ben jij net zoals zovelen in de ban van hoe Pascale Naessens tegen gezond genieten aankijkt? Dan mag je deze exclusieve lezing voor Feeling GOLD-lezeressen echt niet missen. Pascale Naessens schetst die avond de hedendaagse problematiek rond voeding en plaatst die in een ruimere context.  

Praktische info: 

  • Donderdag 23 juni om 19u30
  • Locatie: Spoor 18, bij Sanoma Media Belgium, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.
  • Voor de entree betaal je € 35 en krijg je er verschillende leuke extra's bij; je geniet er van champagne geschonken door Maison Perrier-Jouët en andere drankjes. Je honger wordt gestild door een hapje. En op het einde van de avond krijg je een Pascale Naessens lifestyle goodiebag mee naar huis met o.a. een plankje uit de Pure collectie van Pascale t.w.v. € 34.

De moeite waard vinden wij!  

Schrijf je nu in:

Je online inschrijven kan hier. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. 

 

Feeling GOLD Pascale Naessens

FEELING GOLD Pascale Naessens Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale Naessens. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten. 

Feeling Gold Pascale Naessens ligt vanaf 20 april in de winkel.