Op zoek naar de perfecte klassieke wollen jas, een duurzame spijkerbroek met de perfecte fit of een knit met streepjes die overal bij kan dragen? Dan is onze shopping day in samenwerking met Esprit tijdens Mode in Oostende jouw kans om je herfst garderobe aan te vullen. En het beste van al? Je krijgt ook nog eens styling advies van dé Feeling mode-experten. Afspraak om 14u op 14 september in de Esprit Store in Oostende!

De perfecte basics

Esprit werd in 1968 opgericht in Californië door het koppel Susie en Doug Tompkins. Hun visie? Een pure, positieve uitstraling. De duidelijke filosofie van Esprit – geïnspireerd op de revolutionaire jaren 60 – stelt echte mensen en saamhorigheid centraal. Dit staat op één lijn met de merkbelofte “We want to make you feel good to look good”.

Waar volgens ons dé kracht ligt bij Esprit: hun tijdloze en kwalitatieve basics. Van de perfecte coltrui tot een eenvoudige shirt met lange mouwen of een mooi overhemd en witte blouse, bij Esprit vind je werkelijk alles. Het kleurenpalet voor fall/winter 2019 loopt uiteen van bruin tot camel en zand; natuurlijke tinten die worden verlevendigd door rode accenten op T-shirts en truien. Fits, kleuren, materialen: ze dragen allemaal mee aan dat feel-good gevoel. En wanneer je je goed voelt in je kleren, dan straal je.

Advies van chef-mode Els Keymeulen en fashion editor Kristin Stoffels

Dat je tijdens #MODEinOOSTENDE je modehart kan ophalen, wist je waarschijnlijk al. Maar dankzij Feeling x Esprit gaan we nog net dat tikkeltje verder: op zaterdag 14 september krijg je namelijk persoonlijk advies van onze mode-experten in de prachtige Esprit winkel in Oostende. In 2007 werd de voormalige ‘Feest-en Cultuurpaleis’ aan het Wapenplein verbouwd en kreeg het een herbestemming tot woon-en winkelcomplex. De Esprit Store die al sinds op deze locatie zit, werd grondig gerenoveerd. De winkel is nu een waar shoppingparadijs geworden in een prachtig pand waarbij de authentieke elementen zoals de majestueuze marmeren trap, de natuurstenen kolommen bij de etalages, de aandacht krijgen die ze verdienen. Alleen al hierom is de winkel een bezoekje waard. Op zaterdag 14 september krijg je op deze mooie locatie advies van de Feeling-experten, zij helpen je dé perfecte basics shoppen voor komende herfst. Neem die Visa-kaart maar mee!

Praktisch

Wanneer: zaterdag 14 september
Uur: 14u – 18u
Waar: Esprit winkel Oostende, Wapenplein 18