Home Acties Speciaal voor Feeling-lezeressen: Pakket klassewijnen

Speciaal voor Feeling-lezeressen: Pakket klassewijnen

Speciaal voor Feeling-lezeressen: Pakket klassewijnen

Speciaal voor de feestdagen stelde Feeling, samen met de specialisten van de Wijnbeurs, een pakket van 3 Italiaanse klassewijnen samen. Als Feelinglezeres koop je je doos met 6 flessen voor maar € 59,94 i.p.v. € 109,98.

Wijnen

De Italiaanse klassewijnen 

1 X BAROLO RISERVA, FRATELLI ANTONIO & RAIMONDO, 2005

100% Nebbiolo, Piëmont, Italië

De druiven van deze uitstekende Barolo Riserva uit topjaar 2005 werden met de hand geplukt en ondergingen een klassieke voorweking, persing en vinificatie onder gecontroleerde temperatuur. Nadien 26 maanden vatrijping en 5 jaar flesrijping in de kelders van Fratelli. Rijke riserva-neus vol donkere bosvruchten, truffel, ceder, kreupelhout en romige melkchocolade. Volrijpe Barolo Riserva met cacao en de zo typische rozen en leer.

Tip: Deze wijn smaakt heerlijk bij risotto, gegrild en geroosterd vlees, sterke kazen en alle ‘vlees met truffel’-gerechten.

3 X RIBESCO, SANGIOVESE SUPERIORE, 2013 

100% Sangiovese, Romagna, Italië 

Sangiovese Superiore van de gerenommeerde Cantina di Faenza uit 2013. Traditioneel gemaakt met lange maceratie. Prachtig volgeurig en zuiver bouquet, rijk aan fruit en frisse kruiderij. Volle en sappige smaak met een lange afdronk.

Tip: Deze wijn is lekker bij lamsvlees, ossobuco, varkenshaasje en kaas.

2 X CUSORA CHARDONNAY, CARUSO & MININI, 2014  

100% Chardonnay, Doc Sicilië, Italië

Maak kennis met de wereldkampioen onder de chardonnay-wijnen. Terecht bekroond met goud op Chardonnay du Monde. Complexe witte wijn met een uniek karakter, boordevol wit fruit.

Tip: Deze wijn past perfect bij visgerechten.

 

Bestel hier jouw wijnpakket of vul de antwoordkaart in ons Feeling novembernummer in. Telefonisch bestellen kan ook op 016/98.01.08. Bij aankoop vanaf 2 dozen is de levering gratis.