Home Acties Trendtas voor de lente met korting

Trendtas voor de lente met korting

Trendtas voor de lente met korting

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe handtas, deze maand kan je dankzij Feeling een super mooi exemplaar kopen met 40% korting.

Deze stijlvolle Feeling-handtas van hoogwaardig rundleer is een echte must have voor je voorjaarsgarderobe. Dit praktische en tijdloze model met dubbele rits krijgt een trendy touch door de slangentextuur in het leer. En dankzij Feeling koop je ’m voor €69.95 i.p.v. €129.95 dus met meer dan 40% korting!

  • 100% leer
  • kwalitatieve, duurzame afwerking
  • trendy oudroze en slangentextuur
  • zilverkleurige ritsen
  • 3 vakken
  • middenvak met extra opbergzakjes

Bestel hier jouw feeling-handtas! 

feeling handtas

Feeling handtas

Feeling handtas

 

Surf naar Shedeals voor meer foto's en bestel meteen. Want op = op. 

Aanbieding online vanaf 22 april t.e.m. 31 mei 2015.

Uw gegevens worden opgenomen in het adressenbestand van Sanoma Magazines Belgium N.V., Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem, om uw aanvraag te beantwoorden en om u informatie over onze producten toe te sturen. Ze worden ook opgenomen in het adressenbestand van Bisnode Belgium N.V., Researchdreef 65, 1070 Brussel om u informatie over de producten van Bisnode toe te sturen. Sanoma en Bisnode kunnen uw gegevens aan derden (zoals commerciële partners) overmaken voor direct marketing, tenzij u zich verzet. U kan uw gegevens steeds raadplegen, verbeteren of laten schrappen in het bestand van Sanoma en/of Bisnode. E-mail: privacy.be@sanoma.com