Home Beauty 5 beautygeheimen Elsie Matthijssens

5 beautygeheimen Elsie Matthijssens

5 beautygeheimen Elsie Matthijssens

Yogalerares Elsie is 45, maar er zijn nog geen rimpeltjes te bespeuren. Misschien zit al die Ashtanga yoga die ze sinds 1999 beoefent daar voor iets tussen? Elsie geeft 5 beautytips aan jou.

1. Mmmmassage

Elsie Matthijssens: "Jezelf één keer per week goed masseren met natuurlijke sesam-, amandel- of kokosolie is goed voor de doorbloeding. Ik ga ook vaak langs bij Wesley Volckerick, de absolute top qua massages!"

 

2. Natuurlijke krullen

Elsie Matthijssens: "Mijn haar krult van nature, ik heb daar nogal geluk mee. Maar ik geloof ook wel dat het door het weinig te kleuren, brushen en behandelen veel gezonder blijft. Ik ben fan van de producten van Kevin Murphy, de powder.puff geeft je instant meer volume, een wondertje!"

 

3. Mooie huid smoothie

Elsie Matthijssens: "Ik denk dat mijn huid mooier blijft door mijn gezonde levensstijl: geen vlees, weinig zuivel, weinig koffie, alcohol en vooral heel veel yoga. 's Morgens start ik de dag met een shake van maca, groene groenten, chiazaadjes, amandelmelk. Ik neem ook elke ochtend en avond een lepel chyawanprash, dat is een ayurvedisch supplement."

 

4. DIY beauty

Elsie Matthijssens: "Veel van mijn beautyproducten maak ik zelf volgens ayurvedische voorschriften, alles natuurlijk en diervriendelijk. Mijn regel is, als je het niet kunt eten, dan smeer je het ook niet op je lichaam. Ik hou ook van Alqvimia, Spaanse natuurlijke producten."

 

5. Ondersteboven

Elsie Matthijssens: "Veel bewegen en veel op je hoofd staan, dat is volgens mij super tegen rimpels! En af en toe ashtanga en vinyasa yoga om eens goed te zweten. Zo krijgt je lichaam een detox en je huid wordt er ook heel zacht van. Daarna douche ik koud, met zo weinig mogelijk product, goed voor de bloedcirculatie."

 

Meer over Elsie: antwerpyoga.be