Home Beauty In 5 stappen naar opvallend wittere tanden

In 5 stappen naar opvallend wittere tanden

In 5 stappen naar opvallend wittere tanden

Witter dan wit: dat wil je niet enkel voor je kleren, ook voor je tanden. Het is niet echt eenvoudig je gebit stralend te houden, maar dankzij deze 5 tips lukt dat nét ietsje beter. Voor een ‘tandpasta-smile’ in 5 stappen!

 

Ouder worden zorgt vaak voor kwaaltjes, maar op deze manier blijf je er op een natuurlijke manier stralend uitzien. Test ook zeker deze 5 tips om rimpels op je handen te voorkomen eens uit.

1. Let op je voeding

Rode wijn en koffie tasten de kleur van je tanden aan, maar gelukkig zijn er ook enkele voedingsmiddelen die je tanden net witter maken. Zo zijn appels, selderij, spinazie, broccoli en wortels natuurlijke whiteners doordat ze je tanden scrubben. Zo krijgen de moleculen die je tanden verkleuren geen kans. Ontdek hier meer voedingsmiddelen je tanden witter maken en check hier hét keukenmiddeltje voor een stralend witte lach.

2. Stift je lippen

Kies een lippenstift in de juiste kleur. Als je tanden al een gelige kleur hebben, vermijd je best donkere tinten en glanzende lipgloss. Kies eerder voor natuurlijke nude tinten of een roze lippenstift met een blauwe ondertoon. Zijn jouw tanden wat grijs? Vermijd dan rode lippenstift met een blauwe ondertoon en ga voor lichtroze kleuren die gebaseerd zijn op bruintinten. Deze lipkleurtjes zijn helemaal in voor de winter.

3. Gebruik bronzer

Een bronzer geeft je gezicht een mooie teint en een gezonde glow, én laat je oogwit en tanden witter lijken.

4. De juiste accessoires

Zilveren en witte accessoires doen je tanden meer stralen dan juwelen in goudtinten. Kies dus voor lichte sjaaltjes, oorbellen en kettingen in zilver of wit.

5. Thee met melk

Een scheutje melk in je thee, verkleint de kans op vlekken op je tanden. Dat komt door de hoofdproteïne caseïne, die zich vasthecht aan tannine en zo vlekken op tanden voorkomt.

Meer stappenplannen die je mooier maken

Je huid winterklaar in 5 stappen
Het 3-stappenplan van Tiany Kiriloff voor de perfecte wenkbrauwen
In 6 stappen naar meer energie en minder kilo’s