Home Beauty 5 x heerlijke, nieuwe badproducten
5 x heerlijke, nieuwe badproducten

Niets zo ontspannend na een lange werkdag dan een warm bad te nemen. Onze beautyredactrice Franciska Bosmans testte alvast 5 nieuwe badproducten uit.  

Fuji Green Tea The Body Shop

Een zakje thee voor in je bad? Het kan! Met de Fuji Green Tea van de Body Shop gaan zowel je lichaam als geest helemaal relaxen dankzij de ontspannende groene thee. Wel niet opdrinken! 

Kneipp Sugar and oil body srub & huidolie Kneipp 

 
Een zacht velletje voor de zomer? Graag! Met de Kneipp sugar & oil body scrub kan je je lichaam zacht exfoliëren, in deze scrub zit ook een olie waardoor je huid meteen gehydrateerd wordt. Toch nog last van een droog velletje? Dan kan je de huidolie van Kneipp na je douche of bad gebruiken. De heerlijke vakantiegeur krijg je er gratis bij. 
 

Bubble bar van Lush 

Ze lijken wel vers van het veld geplukt, maar deze worteltjes zijn horen in je bad thuis in plaats van in je salade. Voeg de worteltjes toe aan je water en je bad zal je doen dromen van een mooie lentedag met een citroen-bergamot geurtje. 

Fa magic oil douche olie met Blue Lotus geur of pink jasmine 

Hou je toch meer van douchen, maar wil je het hydraterend gevoel van een olie? Dan zijn deze douchegels van Fa iets voor jou. 

 

Franciska Bosmans Beautyredactrice Franciska Bosmans matcht haar parfum met haar humeur, haar nagellak met haar drankje en bestelt bij elke gin-tonic een watertje om een gedehydreerde huid tegen te gaan. 

Lees alle artikels van Franciska hier.