Ben jij ook zo jaloers op die Hollywoodsterren met hun prachtige volle lippen, maar weiger je lip fillers? Wij vertellen je hoe je met enkel wat make-up net zo’n prachtige mond krijgt als Bella Hadid.


De juiste kleur, de manier van aanbrengen of dat ene magische product: er bestaan heel wat hulpmiddeltjes om meer volume aan je lippen te geven (of om op z’n minst die indruk). Eén van deze geheime trucjes is de plumping lip gloss. In een klap heb je een hele avond vollere lippen. Te gebruiken met mate!

Hoe werkt het?

Dé liptrend gaat van plumping balsem naar plumping lip gloss. Maar hoe werken deze producten nu precies? En zijn ze wel oké voor onze gezondheid? Simpel gezegd, deze plumpers bevatten hyaluronzuur en/of collageen, deze elementen hebben het vermogen om het gewenste effect van ‘plump lips’ te doen verkrijgen. Vooraleer je een plumper aanbrengt, moeten je lippen ongelooflijk zacht en gehydrateerd zijn. Daarna breng je het product met het borsteltje aan. Na enkele minuten dop je met een watje je lippen ‘droog’. We eindigen met het aanbrengen van een rode tint. Je mag de plumper laten zitten.

Deze producten vormen geen gevaar voor ons metabolisme (deze moleculen zitten van nature uit in ons lichaam), we raden je wel aan om niet te overdrijven. Wanneer je de gloss nog maar net aanbrengt, voel je meteen tintelingen op je lippen. Volgens Grazia, gebruiken mensen met eczeem of andere huidproblemen de plumpers beter niet.

Onze selectie

Dior Maximizer

34,50 euro, koop hier

 

Absolu Plumper van Lancôme

30,50 euro, koop hier

Lip Injection van Too Faced

28 euro, koop hier

Gloss Volume van Chanel

30,90 euro, koop hier

 

Nutri Filler Lips van Filorga

19,99 euro, koop hier

Meer beauty: