Home Beauty 6 x herstellende nachtverzorgingen
6 x herstellende nachtverzorgingen

's Nachts herstelt je huid zichzelf het best: sporen van stress worden uitgeveegd, toxines worden afgevoerd en cellen worden vernieuwd. Ook pigmentatie pak je het best 's nachts aan omdat je huid dan even rust krijgt van uv-straling. 

Belangrijk: huidvernieuwingsprocessen schieten allemaal op verschillende momenten in actie. Voor middernacht begint je huid zich te ontgiften. Tussen middernacht en 1 uur piekt je celdeling en versnelt de microcirculatie. Om 4u neemt je huid het meest doeltreffend stoffen op. Een goede nachtverzorging zorgt dan ook voor extra ondersteuning van deze processen. En dankzij deze slimme crèmes zie je er ook nog eens uit alsof je een extra uurtje (of twee) hebt geslapen.

Rust in een potje 

Deze intensieve verzorging werkt specifiek op de vermoeide huidcellen. Longoza Cellular Night Complex ondersteunt het herstellend vermogen van je cellen op het moment dat deze het actiefst zijn. Het resultaat? Een uitgeslapen en ontspannen look. 

Capture Totale Night Cream van Dior (€ 146,50).

nachtcreme

Klein mirakel

Deze miracle worker overnight belooft de leeftijd van je huid terug te draaien terwijl je slaapt. De crème bestrijdt de proteïnen die de veroudering van je huid versnellen met een marine-algenextract. Actieve vitamine C stimuleert de collageenproductie voor een stevigere huid.

Miracle worker overnight van philosophy (€ 54,85).

nachtcreme

Egaal ontwaken 

Haute Exigence Nuit Multi-Intensive is geschikt vanaf 50 jaar. De fluwelige textuur voelt heerlijk en verzorgt de droge, fragiele huid. Actieve bestanddelen helpen 's nachts pigmentatievlekjes uit te gommen zodat je huid er bij het ontwaken stralend uitziet.

Haute Exigence Nuit Multi-Intensive van Clarins (€ 84,80).

nachtcreme

Zwarte magie 

Meteorietenextract geeft Skin-Absolute een zwarte laktextuur. Maar geen nood, op je huid verdwijnt de kleur. De wetenschappelijke cocktail activeert de ontgifting van je huid, heeft een gladstrijkende werking, veegt vlekjes weg, stimuleert de celversteviging én hydrateert. Eigenlijk doet deze crème dus alles. En dat terwijl jij gewoon lekker ligt te dromen.

Skin-Absolute van Filorga (€ 108,15)

nachtcreme

 

Uit de kreukels  

Bij een rijpere huid wil het 's morgens al eens wat langer duren voor de kussenafdruk uit je wangen verdwijnt. Liftissime Nuit Scultping Cream is een volle, romige crème die als een zacht kussen je huid 's nachts beschermt en modelleert. Verslapte gezichtscontouren worden opnieuw scherper.

Liftissime Nuit Scultping Cream van Lierac (€ 55,51) – in de apotheek.

nachtcreme

 

Glad, egaal en helder

Revitalift Laser x3 Peeling Lotion Nacht is een cosmetische peeling die je huid grondig vernieuwt. Joelle Ciocco, gelaatsspecialiste bij L'Oréal Paris International, legt uit hoe je de peeling gebruikt: "Gebruik in het begin deze peeling om de avond in plaats van je nachtcrème. Volg een kuur van minstens 2 maanden op een moment wanneer je huid niet zal worden blootgesteld aan de zon."

Revitalift Laser x3 Peeling Lotion Nacht van L'Oréal Paris (€ 36,80 en € 22,10).

nachtcreme