We zouden soms ZO graag willen dat de tijd blijft stilstaan, maar zo werkt het leven jammer genoeg niet. Ouderdom komt, en gaat niet meer. Gelukkig hebben wij – in tegenstelling tot celebs – niet elke dag een camera op onze snoet om deze rimpelvorming te registreren. Toch zijn wij benieuwd hoe die A-list vrouwen, die 24/7 in de spotlights staan, de camera kunnen misleiden met een levendige en jeugdige huid. 7 bekende gezichten verklappen hun favoriete verjongingskuur.

Wist je dat er een drankje bestaat dat preventief tegen rimpels werkt? Hier ontdek je het recept.

7 x rimpelvrij

Kate Middleton

Dagelijks exfoliëren is essentieel voor je celvernieuwing, wat voor een jeugdige teint zorgt. Maar veel exfoliërende producten kunnen de huid beschadigen waardoor hij al snel geïrriteerd geraakt en gevoelig wordt. Kate Middleton heeft er een milde oplossing voor die effectief en betaalbaar is. The Duchess gebruikt dagelijks deze speciale washand, gedrenkt in warm water om tegelijkertijd haar gezicht te exfoliëren én te stomen.

Kim Kardashian

Elke dermatoloog zegt dat slapen met je make-up slecht is. Het zorgt ervoor dat vrije radicalen de kans krijgen je huid te beschadigen waardoor je er sneller oud uitziet. Maar zelfs Kim K is af en toe een beetje te lui om zichzelf de ontschminken voor ze onder de lakens kruipt. Voor die nachten, vertrouwt ze op Makeup Remover Cleansing Towelettes van Neutrogena.

Rosie Huntington-Whiteley

Het topmodel staat bekend om haar fantastische lippen en ze heeft een trucje om ze er zo vol mogelijk te laten uitzien. Opgepikt bij Dr. Barbara Sturm, bestaat Rosie’s avondroutine uit een gezichtsserum dat ze aanbrengt op haar lippen. Hierin zitten essentiële voedingsstoffen die een jongere, zachtere huid geven en die dus ook voor kussers werken.

Khloé Kardashian

Ze is bekend om haar perfect gepolijste gezicht, wat niet enkel het resultaat is van haar pro-techinieken in countouren. De jongste Kardashian telg zweert namelijk bij haar Uplift Massage Beauty Roller van Nurse Jamie. Ze zegt: “Not only does it lift and smooth, but it preps your skin to absorb products so you get the most out of them. This little gem is a lifesaver for jet-lagged, post-party or just plain meh skin. I call it my magic wand of beauty.”

Kendall Jenner

In een post op haar website en app onthult Kendall dat haar make-up artiest, Mary Phillips, de leftovers van haar oogpads gebruikt om het op haar nek en borst te smeren. Deze zone verraadt je leeftijd immers het snelst en het is dus belangrijk om deze gehydrateerd te houden. Zou zonde zijn om anti-aging producten te verspillen, toch?

Salma Hayek

We maken er ons allemaal weleens schuldig aan: buitenkomen zonder zonnebescherming. Donkere pigmentvlekken zijn het neveneffect van deze slechte gewoonte. Salma’s truc om ze lichter te maken, is een DIY gezichtsscrub van bakpoeder, citroen, zout, glycerine en waterstofperoxide. Hier lees je de remedie tegen pigmentvlekken volgens dokter Karavani.

Victoria Beckham

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid droger wat resulteert in een doffe en minder elastische huid. Om haar gezicht mooi vol te houden, gebruikt Victoria Beckham het advies van Dr. Harold Lancer, een dermatoloog uit Los Angeles. “I’ve known him for years,” zegt ze. “I used to have really problematic skin and he said to me, ‘You have to eat salmon every single day.'” De omega 3 vetzuren zorgen er immers voor dat de huid jong en gehydrateerd blijft.

Meer beauty-geheimen van celebs

SOURCE: the zoe report