Home Beauty 8 simpele beautytips mét effect

8 simpele beautytips mét effect

8 simpele beautytips mét effect

Deze maand vind je bij Feeling dé adressen die je helemaal doen stralen. Voeg er deze 8 simpele beautytips aan toe en je bent in no time een natural beauty!

Mooi zijn is makkelijker dan je denkt. Enkele kleine aanpassingen in je dagelijkse ritme bezorgen je al een flinke beautyboost. Deze 8 stappen geven jou een gezonde uitstraling en onweerstaanbare look. Geniet ervan!

Body & Mind hotelspecial

Body & Mind Hotelspecial in Feeling Februari

Wil je een complete beauty make-over? Boek een verblijf in een wellnesshotel, geniet van heerlijke behandelingen en je komt verleidelijker dan ooit weer thuis. Feeling heeft alvast de aanraders geselecteerd en verzameld in het februari-magazine. Download het magazine op je tablet.

8 beautyboosters

Beautytip 1: Scrub

De ene dag voelt onze huid zijdezacht aan en de andere keer snakt ze naar hydratatie. Kun jij er nog aan uit? Om ervoor te zorgen dat je huid langer mooi blijft, is dagelijks scrubben een must! Huidcellen vernieuwen zich en de dode cellen die blijven zitten maken je huid droog en dof. Waarom zou je je dode huidcellen hydrateren met een dure body butter? Doe dat nadat je de oude cellen eerst hebt weggeschrobd.

Beautytip 2: Duik onder de lakens

Seks is de ultieme beautybooster! 15 minuten per dag en je wangen hebben een natuurlijke blos, je lippen ogen verleidelijk rood en je huid straalt! Plus, je bent helemaal ontspannen.

Beautytip 3: Vermijd alcohol en sigaretten

Roken zorgt ervoor dat 4000 toxische bestanddelen in je lichaam dringen bij iedere inhalering en alcohol droogt je huid uit en bezorgt je gezwollen ogen. De look van een schoonheidskoningin? Niet dus!

Beautytip 4: Slaap!

De term ‘schoonheidsslaapje’ zegt het helemaal: slapen maakt je mooier, want tijdens je slaap hernieuwen de cellen zich. Last van een slechte nachtrust? Vermijd cafeïne voor het slapengaan en probeer rustgevende ademhalingsoefeningen.

Beautytip 5: Versterk je haar met proteïnen

Keratine, een proteïne, is een belangrijk component van onze haren en nagels. Door proteïnerijke voeding te eten (eieren, noten, zaden, vis, …), vul je de keratinevoorraad aan en maak je je haar gezonder en sterker.

Beautytip 6: Weelderige wenkbrauwen

Simpele dingen, zoals wenkbrauwen, kunnen je look maken of kraken. Wenkbrauwen met de juiste vorm en die mooi zijn bijgewerkt kunnen de mooiste delen van je gelaat in de kijker zetten. Onbewerkte wenkbrauwen hebben net het omgekeerde effect.

Beautytip 7: Draag minerale make-up

Verstop je poriën niet met een dikke laag foundation, maar laat je huid voldoende ademen. Er zijn genoeg andere manieren om kleine imperfecties te camoufleren, zoals minerale make-up (poeders) en BB-crèmes.

Beautytip 8: Haal een frisse neus 

Een frisse wandeling zorgt voor een goede bloedcirculatie en geeft je een mooie, stralende huid. Wandelen bevordert ook je slaap, zorgt ervoor dat je helder kan nadenken en beschermt tegen depressie. Enkele stappen in de buitenlucht maken je niet alleen mooier, maar ook gezonder en blijer!