Victoria Beckham ziet er altijd piekfijn opgepoetst uit. Van haar flawless make-up tot haar parelwitte tanden (die ze maar héél zelden laat zien): de ontwerpster en mama van vier krijgt het keer op keer voor elkaar. In een interview met Into The Gloss onthult ze haar make-up favorieten en zélfs haar lievelings-tandpasta. May we present: de producten waar ze al jàrenlang bij zweert.

Terwijl ze zich mooi smeert en borstelt, let Victoria Beckham uiteraard ook op haar voeding. Zo zweert ze bij één ingrediënt dat haar volgens de dermatoloog een stralende huid bezorgt.

9 beautyfavorieten van Victoria Beckham

Sensibio H2O doekjes

Bioderma
€ 8,40 – Koop het hier (of bij je apotheker)

Victoria houdt haar gezicht proper en zacht met de Sensibio H2O Wipes van Bioderma. Deze doekjes bevatten een micellaire oplossing die olie en vuil helpt verwijderen en zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid.

Exfoliërende gel

Lancer
€ 63,60 – Bekijk het hier

Deze exfoliërende gel verwijdert dode huidcellen en fijnstof van haar gezicht. Hierdoor zullen haar huidcellen zich sneller vernieuwen. Het helpt de grauwe huid weer opflakkeren en maakt Victoria’s teint opnieuw fris. De pompoen en granaatappel verwijderen onzuiverheden, terwijl bruine zeealgen het gezicht weer voeden.

Massageroller voor het gezicht

Jape Guasha
€ 5 – Bekijk het hier

Met deze tweezijdige massageroller masseert Victoria (of manlief David) haar nek, gezicht en oogcontouren om zwellingen te voorkomen. Door de op en neer beweging zullen de beautyproducten bovendien nog beter inwerken.

Vloeibare foundation

Burberry
€ 47,10 – Bekijk het hier

Deze foundation geeft de huid van Victoria een mooie gloed. Hij heeft een gemiddelde dekking waardoor hij niet als een masker aanvoelt. Het flesje bevat ook een kleine dosis zonnebescherming en ruikt naar lavendel en rozenbottel, de signature geuren van Burberry.

Gloss voor jukbeenderen, neusbrug en lippen

Estée Lauder
€ 40,76 – Bekijk het hier

Deze is een gloss met gouden parelglans die het licht vangt, dimensie creëert en poriën minder zichtbaar maakt. Beckham gebruikt hem als finish op haar jukbeenderen, neusbrug en lippen. “My experience in front of the camera has taught me how the right light can create the perfect skin tone and texture, and give definition to bone structure. Aura Gloss has that same effect by creating glossy spotlights,” legt Victoria zelf uit.

2-in-1 oogpotlood

Estée Lauder
€ 35 – Bekijk het hier

Ze gebruikt verder haar tweezijdig, super gepigmenteerd potlood waarmee ze in één beweging een vervaagde ooglook creëert. Overdag brengt Victoria de vanille tint aan op de waterlijn en ‘s avonds accentueert ze haar ogen met de donkerdere tint.

 

La Tulipe Eau de Parfum

Byredo
€ 195,71 – Bekijk het hier

Deze Franse lentegeur heeft een hart van tulp (vandaar de naam) en basisnoten van licht hout en Vetiver, een Indische grassoort. Topnoten zijn cyclamen, fresia en rabarber.

Voedende gezichts- en lichaamscrème

Weleda
€ 5,49 – Bekijk het hier

Victoria Beckham heeft een gevoelige huid en smeert daarom deze voedende en herstellende crème van Weleda. Ze gebruikt de tube zowel voor haar lichaam als voor haar gezicht, waar het extra glans geeft aan haar dagelijkse make-up.

Tandpasta

Mentadent
€ 14 – Bekijk het hier

De tandpasta die haar tanden zo mooi wit houdt? Dat is deze!

De favorieten van celebs

SOURCE: the zoe report