Home Beauty Actie: krijg 50% korting op jouw RainPharma beautypakket

Actie: krijg 50% korting op jouw RainPharma beautypakket

Actie: krijg 50% korting op jouw RainPharma beautypakket

Deze winter willen we er op ons best uitzien, en dus is smeren en hydrateren de boodschap. Koop nu dankzij Feeling jouw RainPharma verzorgingspakket met topkorting. Kies voor het pakket lichaamsverzorging, voor het pakket gelaatsverzorging of koop ze samen met éxtra korting.

We zijn dol op RainPharma, dat staat voor eerlijke, no-nonsense producten, vervaardigd met natuurlijke ingrediënten. Het ingenieuze huidverzorgingssysteem en de aromatherapeutische verwenproducten gaan terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. En wat nog meer is, zowel de productie als ontwikkeling van de producten gebeurt in België!

RainPharma lichaamsverzorging + gelaatsverzorging

Bestel nu het volledige totaalpakket tegen een stuntprijs van €54,95  i.p.v. €130,70 (excl. €4,95 verzendkosten)

Of kies voor een aparte goodiebag boordevol zalige verzorgingsproducten:

RainPharma lichaamsverzorging

Actie RainPharma

1. Shower Gel 400 ml
2. After Oil 250 ml
3. Sugar Scrub 300 gram

Koop nu je pakket lichaamsverzorging voor maar € 24,95 i.p.v. € 53,85 (excl. € 4,95 verzendkosten)

 

RainPharma gelaatsverzorging

RainPharma gelaatsverzorging

1. Dedicated Face Wash 100 ml
2. Brightening Face Scrub 100 ml
3. Wondrous Face Cream 100 ml

Koop nu je pakket gelaatsverzorging voor maar € 39,95 i.p.v. € 76,85 (excl. € 4,95 verzendkosten)

 
Deze aanbieding is geldig t.e.m. 30 november 2014 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Indien u van dit recht gebruik wenst te maken, kunt u de producten via de Post aan ons terugsturen. Volg daarbij de instructies in uw pakje. Indien de voorraad is uitgeput, wordt u hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht, samen met een nieuwe leveringsdatum onder voorbehoud. Voor privacyclausule, zie colofon. * Sanoma Media Belgium – klantendienst, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen