In aanloop naar de feestdagen, verwennen de grote beautymerken hun fans graag met eigen adventskalenders. Dat betekent 24 ochtenden een vierkantje openmaken waar een schoonheidsproductje achter verschuild zit. Daar springen wij graag voor uit de veren! Hieronder kom je te weten wat dit jaar de beste beauty adventskalenders zijn:

Rituals adventskalender in 3D

Deze adventskalender zit boordevol heerlijk geurende productjes voor een uitgebreid, luxueus douchemoment. Bovendien is de box – in de vorm van een kerstdorp – een streling voor het oog.

Rituals, € 89,90 – Koop hem hier

Clinique adventskalender

Deze adventskalender werd gevuld met Clinique’s beste huidverzorgingsproducten en make-up. Wat je zoal kan verwachten? Hun bekende 3-stappen huidverzorgingssysteem, hun bekroonde hydraterende crème, hun best verkopende lippenstift, hun meest populaire make-up remover en nog zoveel meer. Geschikt voor de droge tot gecombineerd droge huid.

Clinique, € 89 – Koop hem hier

Kiehl’s adventskalender

Dit jaar ontwierp de Franse kunstenares Marylou Faure de adventskalender voor Kiehl’s. Vanbinnen vind je 20 van Kiehl’s bestverkopende miniaturen en 4 producten voor gezicht, lichaam en haar in hun originele formaat.

Kiehl’s, € 99 – Koop hem hier

Armani beauty adventskalender

Dompel je in aanloop naar de feestdagen volledig onder in de wereld van Giorgio Armani. Armani Beauty nodigt je uit om zijn schoonheids- en parfumiconen te ontdekken in de vorm van deze exclusieve adventskalender. Probeer – in miniatuurvorm – 24 van zijn meest iconische producten uit, waaronder Si Eau de Parfum, Lip Maestro #400 en Armani’s nieuwe parfum Icon My Way Eau de Parfum.

Armani, € 399,95 – Koop hem hier

Shiseido adventskalender

De adventskalender van het Japanse merk Shiseido neemt je mee naar Tokio.
De box is geïnspireerd op het betoverende vuurwerk als metafoor voor het begin van de feestdagen. Met behulp van Shiseido’s make-up, huidverzorging en geuren, dompel je jezelf elke dag onder in de essentie van Japanse schoonheid.

Shiseido, € 111,23 (i.p.v. € 123,59) – Koop hem hier

Max & More deluxe beauty adventskalender

In de Luxe Adventskalender van Max & More vind je elke dag weer een kwalitatief make-upcadeau. Daartoe behoren onder andere oogschaduw, lipgloss, highlighter, penseeltjes, nagelproducten, mascara en nog veel meer.

Max & More, € 34,45 – Koop hem hier

Clarins adventskalender

Stoom jezelf klaar voor de feestdagen met deze adventskalender vol verzorgende producten van Clarins. De 24 make-up en huidverzorgingsverrassingen zullen je gelaat doen stralen wanneer jij straks de kalkoen aansnijdt of het nieuwe jaar luidkeels aftelt.

Clarins, € 102,50 – Koop hem hier

The Body Shop adventskalender

Deze editie van de The Body Shop-adventskalender heeft een prachtig pop-up design dat je meeneemt naar een vrolijke kerstwereld. De box zit bovendien boordevol kleine verwennerijtjes waarmee je jezelf de hele winter lang van top tot teen in de watten kan leggen. Van Bath Bubbles over Sheet Masks tot Body Butters. Wat deze adventskalender extra speciaal maakt, zijn de vakjes waarachter suggesties voor little acts of kindness schuilgaan: kleine dingen waarmee je een glimlach op het gezicht van een ander tovert.

The Body Shop, € 55 – Koop hem hier

Meer beauty