In de winter mag het allemaal een beetje ‘extra’ zijn. Extra eten, extra champagne, extra lichaamsverzorging, extra skincare en… extra make-up. Wij vroegen aan enkele bekende gezichten wat hun beautygeheimen voor de winter zijn. Vandaag: Bab Buelens.

Winter switch-up met Bab

Bab Buelens (25) nam in 2007 deel aan het Junior Eurovisiesongfestival en werd nadien vooral bekend als Emma in Familie. Naast actrice is ze ook presentatrice – ze babbelde onlangs nog de MTV Awards aan elkaar – én ze heeft een hele resem volgers op Instagram. Hoe ze deze winter stralend voor de dag komt? Wel, zo.

Naar welke dagcrème schakel je deze maanden over?

Weleda Skin Food Light is een must in mijn beautytas! Hij geeft me ook meteen een instant glow. Er bestaat ook een gewone Skin Food van Weleda en die heb ik ook altijd in de kast. Perfect voor de énorm droge huid of om aan te brengen op je jukbeenderen als highlighter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat is je favoriete eyeliner?

Zonder fout: Le Crayon van Chanel.

Heb je tips om je eyeliner meteen mooi te krijgen?

Ik gebruik m’n potlood enkel aan de bovenste wimperrand om m’n wimpers nog voller te laten lijken. Een lijntje in mijn waterlijn, maakt m’n ogen meestal kleiner.

Lievelingsmascara?

Ik heb nog geen mascara gevonden die het onderstaande in één keer fikst!

Wat zijn jouw tips voor extra lange wimpers?

Dit is mijn Holy Team of 3: eerst de Maximizer 3D van Dior, daarboven de Sexy Black Mascara van Golden Rose en last but not least de Scandalous Lash van Be Creative. Ik vind de build-up van mascara het allerbelangrijkste én nog één tip: al-tijd je wimpers krullen!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heb je een favoriet oogschaduwmerk?

Zeker, dat is het Urban Decay Nakedheat palette. Of een felroze met paarse glitters van Guerlain, deze gebruik ik vaak onder m’n ogen en als eyeliner.

Hoe zorg je ervoor dat je oogschaduw niet ophoopt in je arcadeboog?

Een goeie primer is hierbij key. Ik gebruik meestal eentje van M.A.C voor het hele gezicht, maar ik hoorde laatst dat de Paint Pot van M.A.C mega goed is. Die test ik binnenkort uit!

Heb je tips om rode lippen heel de avond mooi te houden?

Ik gebruik meestal de matte Ruby Woo van M.A.C voor een rode lip en net zoals bij mascara is de truc bij mij de build-up. Ik start altijd met een goed laagje Carmex en breng daarna een aantal lagen Ruby Woo aan, telkens tussendoor droogdeppen met een tissue. Works for me!

Favoriet lipkleurtje?

Ik droeg vroeger altijd dezelfde lippenstift van Chanel, maar die kleur maken ze niet meer helaas. Diegene die het dichtste in de buurt komt is de Mademoiselle uit dezelfde lijn van hen, Rouge Coco.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat is je favoriete winterparfum?

Meestal meng ik enkele parfums van Tom Ford, die draag ik het allerliefst. Maar ik kreeg ooit een flesje Chanel Noir waar ik heel zuinig mee ben omdat ik hem zo lekker ruiken vind. Over het algemeen vind ik zware geuren het gezelligst.

 

Meer beautygeheimen van BV’s