De rich & famous dénken allemaal wel dat ze ‘anders’, ‘uniek’ en ‘very special’ zijn, maar eigenlijk hebben ze met z’n allen één ding gemeen: hun beautyroutine. Wij doken in hun poederdozen en spotten de beau monde trends.

Meer jetset mode, beauty en travel vind je in onze Feeling Gold Jetset.

#1 Bob is the best

Een bob is een ‘kapsel’ met impact dat flink wat onderhoud vraagt. Die van Anna Wintour – zo gaat het gerucht – wordt om de twee (!) dagen bijgepunt. Scherp gesneden en bol geföhnd, benadrukt een bob de kaaklijn. Hij geeft definitie aan een gezicht en maakt je niet per se ouder, maar wel serieuzer.

#2 Power Pout

Als je weinig tijd hebt, en toch allure (en kleur) aan je gezicht wilt toevoegen, moét je voor een opvallende mond gaan. De luxeregel is: ALTIJD je mond aflijnen met een fijn penseeltje of potlood. Nieuw is poppy roze. Meng bijvoorbeeld de All Fired Up (€19,50) met de Pink Pigeon (€19,50) van M.A.C.

#3 Eye Do

Het oog wil ook wat. De snelste route richting luxe en klasse, is via eyeliner. Een cat wing – een opwaarts buigend lijntje – is nog steeds de beste manier om er gemanicuurd en duur uit te zien. Werk met twee kleuren en wat glanspigment. Ook nog even meegeven dat zonder volle, perfect geëpileerde wenkbrauwen, geen énkel oog tot z’n recht komt. Bijkleuren doe je het fijnst en natuurlijkst met een wenkbrauwpotlood.

De jetset beautycase

Touche Eclat

Yves Saint Laurent
€39,50 – Bekijk het hier

Concealer en highlighter in één; supermakkelijk on the go en onmisbaar na een lange vlucht.

Smoothing Eye Mask

Shiseido
€67 voor 12 stuks – Bekijk het hier

Patches die je tijdens lange vluchten onder je ogen kleeft: je arriveert in de luchthaven met een wakkere, heldere blik.

Eau de Beauté

Guerlain
€49 voor 200 ml – Bekijk het hier

Een heerlijk verfrissende reiniger die je wakker én mooier maakt, en restjes make-up verwijdert.

Lip Balm

Kiehl’s
€9 – Bekijk het hier

Handig klein tubetje lipbalsem mét SPF.

Snag-Free Hair Elastics

Blax
€4,90 – Bekijk het hier

Een setje haarelastiekjes die niét schadelijk zijn voor je haar, in coole kleuren zoals snoepjesroze. Een hit bij de celebs, overigens.

Meer luxe vind je in onze Feeling Gold. Vanaf 18 januari 2017 verkrijgbaar.

Weetjes rond beauty

Daarom heb je in de winter zo’n last van droge lippen
Waarom vrouwen sneller rimpels krijgen dan mannen
Volgens de dermatoloog van Kendall Jenner zorgt deze beautyfout voor acné