https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Beauty Bye bye, droge huid! Smeren kan je leren

Bye bye, droge huid! Smeren kan je leren

Bye bye, droge huid! Smeren kan je leren

Voorkom dat je huid binnen een maand grauw en uitgedroogd is door het koude winterweer en sla nu al aan het smeren. 

 

Smeren van kop tot teen

Heeft je huid elke winter te lijden onder het koude weer? Voorkom dat ze uitdroogt en begin nu meteen aangepaste, voedende producten te smeren. Zo is ze beter bestand tegen de afwisseling tussen koude en warmte en het uitdrogend effect van de verwarming/airco. Want voorkomen blijft nu eenmaal beter dan genezen…

Voor je gezicht:

Goed nieuws voor de fijne, gevoelige huid. Het Dior Prestige Grand Masque van Dior (€ 216, vanaf 4 december in de parfumerie) vervangt 1 à 2 keer per week je nachtcrème en geeft de huid opnieuw zuurstof. Belofte: een uitgeruste, heldere, vollere huid.

Voor je huid: 

Een lichaamsolie smeert makkelijk uit en laat je huid zacht en glanzend achter. Nuxe stopte zijn Huile Prodigieuse (€ 32, bij de apotheek) onlangs in een limited edition-jasje. (Met een Eiffeltoren op de flacon.) 

Voor je haar:

Vergeet ook je haar niet te verzorgen met hydraterende producten. Die helpen pluishaar voorkomen. Onze favoriet: een haarolie voor elke dag. Die verzorgt, voorkomt pluis en zorgt voor glans. Een nootje tussen je vingers verdelen en opwarmen en op de puntjes van je lokken aanbrengen. Gliss Kur 6 Miracles Oil Essence van Schwarzkopf ( € 9,99) bevat onder meer arganolie, marula-olie, pequi-olie en monoi-olie.