Home Beauty Cosmeticawijzer voor mama’s
Cosmeticawijzer voor mama’s

 

Een zwangere vrouw is dubbel zo kwetsbaar, omdat ze niet alleen aan haar eigen gezondheid, maar ook aan die van haar kind moet denken. Het ongeboren kind kan worden blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen, die gevolgen kunnen hebben voor zijn of haar gezondheid.
 

 

Om tegemoet te komen aan vragen van ouders op het gebied van gezondheid en duurzaamheid ontwierp WECF’s Een Veilig Nest de cosmeticawijzer voor zwangere vrouwen.
Zwangere vrouwen met prangende vragen, of aanstaande mama’s die graag ervaringen over groen moederschap willen delen, kunnen terecht op twitter via @Mamagreennl of @EenVeiligNest. 


De cosmeticawijzer voor zwangere vrouwen, kan je hier downloaden.

Over WECF:
WECF (Women in Europe for a Common Future) werkt hard aan een gezond leefmilieu voor iedereen. Eén van haar projecten, Een Veilig Nest, is speciaal gericht op het creëren van een veilige omgeving voor baby’s en jonge kinderen. Een Veilig Nest voorziet ouders van duidelijke informatie, werkt samen met wetenschappers en pleit zowel in Den Haag als Brussel voor strengere wetgeving. Eerder zijn verschenen, de Babyverzorgingswijzer, de Speelgoedwijzer en de Schoonmaakmiddelenwijzer.