Home Beauty Dankzij dit bijzonder geheim blijft Adriana Lima eruitzien als een Angel

Dankzij dit bijzonder geheim blijft Adriana Lima eruitzien als een Angel

Dankzij dit bijzonder geheim blijft Adriana Lima eruitzien als een Angel

Victoria’s Secret Angel Adriana Lima heeft wel iets heel bijzonder opgebiecht aan het Amerikaanse Ocean Drive magazine. Het 35-jarige topmodel zou er steeds flawless uitzien dankzij… de magie van bovennatuurlijke krachten. Aan de spacecake gezeten, Adriana?

Het topmodel heeft, naast deze speciale krachten, nog een ander middeltje om in vorm te blijven. Dankzij dit wonderdrankje zou ze extra calorieën verbranden in haar slaap.

Angels for angels

Opmerkelijk is het alleszins, haar verhaal. Lima verklaart dus te geloven in bovennatuurlijke krachten die ervoor zorgen dat ze er nog steeds zo goed uitziet. Daarnaast zou de kerk een belangrijke inspiratiebron voor haar zijn. “De kerk leeft in mij, ik ben er altijd mee verbonden,” vertelt ze. “Als je verbonden bent met het goddelijke en altijd zuivere en goede intenties hebt, dan word je beschermd door de engelen”.

Een Angel die door engelen wordt beschermd. Heiliger kan het vast niet. Of toch? “Ik ben erg spiritueel,” gaat ze verder. “Ik geloof in de natuur, in energie en in geesten. Ik gebruik kristallen en edelstenen en heb er zeker meer dan vijftig.” Haar lievelingssteen? “De amethist, die maakt me kalmer en geduldiger en helpt me bij het mediteren.” Adriana Lima is er dan ook van overtuigd dat wij niet alleen zijn in de melkweg. “Ik geloof in aliens die eruitzien zoals ons, maar dan intelligenter en meer verbonden met het universum.” Zou kunnen natuurlijk, zeker nu er extra planeten zijn ontdekt ;-).

Meer geheimen van Victoria’s Angels