Home Beauty De 6 mooiste zomerse kapsels
De 6 mooiste zomerse kapsels

Deze zomer draag je je haarheerlijk vrij: lang en glanzend, in een vlecht of paardenstaart, met een wetlook of net in losse strandkrullen opgestoken

1. Losse zijvlecht

Het makkelijkste strandkapsel voor lang haar zagen we op de show van Giles. Vlecht je haar losjes in één grote vlecht aan de zijkant van je hoofd. Het mag nonchalant, met hier en daar een losgewaaid plukje.

 

2. Lage paardenstaart

De Aveda-kappers gaven bij de Osklen-show de klassieke paardenstaart net dat ietsje meer door twee zijpartijen over elkaar te draperen. Bewerk je haar met de stijltang en gebruik een glansserum voor een glad en glossy resultaat.

 

3. Alles naar één kant

De zijscheiding die vorig jaar al in was, gaat nu nog net iets verder. Kam gekruld of golvend haar naar één kant over je schouder. Dit kapsel staat ook mooi bij glamourkrullen.

 

4. Gezond hippie-haar

De modellen bij Christopher Kane hadden tot in de puntjes verzorgd haar. Gebruik een verzorgende shampoo en conditioner, laat je steile haar aan de lucht drogen, kam in een middenscheiding en klaar!

 

5. Net-uit-het-zwembad-look

Als je haar echt niet mee wil, dan is dit de ideale look. Kam je haar strak achteruit met wat gel of olie voor een frisse wetlook, zoals op de catwalk bij Jason Wu. Bij lang haar combineer je deze look met een lage paardenstaart.

 

6. Bob-topper

Niet alleen op de catwalk bij Burberry Prorsum, maar ook in het straatbeeld blijft de bob de populairste lengte. Van net onder je oren tot op de schouders, sluik of met losse krullen: alles kan!