Home Beauty De favoriete eyeliners van onze beautyredactrice

De favoriete eyeliners van onze beautyredactrice

De favoriete eyeliners van onze beautyredactrice

Ik ben een eyelinerverslaafde en trek haast elke dag een lijntje. Soms erg fijn, vaak een wat dikkere cateye. Dat betekent dat ik elke eyeliner die wordt gelanceerd grondig test. Exemplaren die uitlopen worden onherroepelijk uit mijn badkamer gebannen, enkel de vlekvrije exemplaren krijgen een definitief plaatsje. Dit zijn (tot nu toe) mijn favorieten.

Super Extension 523 Eyeliner van Maria Galland

Met het heel fijne borsteltje kan je een erg precies, fijn lijntje vlak in je wimperrand zetten om zo een grotere blik te creëren. Een vettere cateye kan ook, maar dan werkt dit borsteltje net iets minder makkelijk.

Baby Doll Eyeliner van Yves Saint Laurent

Ik hou van de metallic kleurtjes in dit gamma, de houdbaarheid en het gemakkelijke penseeltje. – Eye Liner van Giorgio Armani Deze liquid eyeliner lijkt wat mij betreft op die van Yves Saint Laurent. (Beide merken behoren dan ook tot dezelfde beautygroep.) Mooie metallic kleuren, fijn penseeltje en een heel lange houdbaarheid.

Dior Addict It Line van Christian Dior

Deze liner bestaat in klassiek zwart, maar ik hou van de blauwe en paarse variant voor een iets opvallender 50's lijntje.

Ecriture de Chanel

Een handige pen waarmee je makkelijk een dik of dun lijntje tekent. Voor wie een penseeltje te moeilijk lijkt.

They're Real! Push-Up Liner in Blue van Benefit

Dit is een favoriet onder menig beautyfan. Je drukt de crème uit de pen – eventjes opletten: er komt snel te veel liner uit en je hebt maar weinig nodig voor een lijntje – en trekt dan met de siliconen tip heel snel een lijntje. Dat de hele dag op zijn plaats blijft zitten. Naast het klassieke zwart heeft het merk nu ook een blauwe, paarse, groene en bruine variant en bijhorende mascara.

Art Liner van Lancôme

Van klassiek zwart, marineblauw en bruin tot fellere kleurtjes, Lancôme heeft ze allemaal. Het vilten pennetje werkt snel en makkelijk.

Liquid Ink Matt Eyeliner van Essence

Een goede eyeliner is niet altijd duur. Deze budgetversie heeft een mat effect, werkt makkelijk en blijft mooi zitten. Ik neem deze vaak mee op reis omdat hij in mijn beautytas minder plaats inneemt dan zijn tegenhangers.

Effortless Liquid Eyeliner van Burberry

Een handig vilten stiftje voor een fijn lijntje.

3 Dot Liner van Clarins

Deze eyelinerstift werd ontwikkeld voor eyelinerdummies. Het stiftje bestaat uit drie 'bolletjes' waarmee je voorzichtig een lijntje uitstippelt. (Simpelweg een lijntje trekken gaat ook.) Hou je de drie bolletjes boven elkaar om een lijntje te trekken, dan kan je een dikkere cateye tekenen. De kleur is iets minder intens dan zijn tegenhangers, maar blijft wel de hele dag zitten.

Liner Pinceau Eyeliner van Bourjois

Belooft 16 uur te blijven zitten en dat klopt. Intense kleur, makkelijk penseeltje en een vloeibare formule die snel over je oog glijdt.

 

Franciska Bosmans Beautyredactrice Franciska Bosmans matcht haar parfum met haar humeur, haar nagellak met haar drankje en bestelt bij elke gin-tonic een watertje om een gedehydreerde huid tegen te gaan. 

Lees alle artikels van Franciska hier.

 

 

 

Lees ook: