Wie heeft er ooit gezegd dat beautylooks niet te kopiëren zijn van de catwalk? Wij schuimden de backstage beelden af van onze favoriete fashionshows en zochten naar de leukste make-up trends die ook jij kan dragen dit najaar. Van moody lips tot smokey lids: op deze golf aan inspiratie zat jij te wachten.

8 x make-up trends voor het najaar 2017

Make-up in één kleur

Of je nu van perzik-achtige kleuren of mauve-tinten houdt, draag deze herfst en winter jouw favoriete kleur op je kaken, ogen of lippen. Gezien op de catwalk van Bora Aksu.

Cat eyes voor durvers

We zullen nooit onze klassieke winged liner in de kou zetten, maar dit seizoen worden wij wél warm van deze nieuwe variant, gespot bij Elisabetti Franchi. PS Ook een dikke vleugel in je favoriete kleur is vandaag een hit.

Smokey oogleden

Old but gold: de smokey eye. Hij is terug, beter dan ooit én gespot bij Elie Saab. Met donkere grijstinten, zwart oogpotlood en véél eyeliner is-ie vooral sexy ‘s avonds.

Felle kleurencombinaties

Ooit, in een ver verleden, waren koude maanden bestemd voor neutrale kleuren. Maar daar doet het najaar van 2017 niet aan mee. Haal je kleurenpalet boven en mix kleurtjes op je lippen en oogleden, net zoals je in de zomer zou doen. Carmen Marc Valvo doet het voor.

Spinnenpoten

Ooit totaal not done, nu een trend: klonter wimpers. Trek de aandacht naar je ogen met klittende spinnenpoten, MSGM en Peter Philips van Dior weten perfect wat wij bedoelen.

Statement lip

Naast fleurige kleuren, zijn ook donkere mysterieuze bruintinten terug, net als vorig jaar. Vooral op je lippen matchen ze perfect met je herfstgarderobe en dat vindt de make-up artiest van Rahul Mishra ook.

Gouden blik

Niets luxueuzer dan goud, vooral tijdens de feestdagen. Schilder je oogleden in verschillende tinten goud (zoals bij Elie Saab), kies een gouden eyeliner of geef de binnenkant van je ogen een golden touch. Romantisch, modern én feestelijk.

Babylipjes

Deze liplook doet wat denken aan een ombre zoals op je lokken. Je krijgt hem door de binnenkant van je lippenstift af te deppen, je hoekjes te vervagen en af te werken met een fixerende gloss. Bora Aksu heeft wat ons betreft de perfecte babylip gecreëerd. PS Let ook even op het lijntje boven de gecoverde wenkbrauwen.

Beautyproducten die wij tippen:

SOURCE: The Zoe Report