Feeling & Bourjois

Vrouwen en schoonheid. Ze hebben een haat-liefdeverhouding. Haat: omdat met de leeftijd de eerste rimpeltjes en hangende oogleden de kop opsteken. Liefde: omdat er heel wat goede beautyproducten in de rekken liggen die je jeugdigheid zo weer tevoorschijn toveren. Met deze geniale make-uphacks hocus pocus je er enkele jaartjes af.

 

Schoonheid is geen ideaal, maar het kan je wel heel wat zelfvertrouwen geven. Age killer nummer één? Ogen die pit verliezen. Enter: deze 2 make-up toppers van Bourjois die je blik meteen boosten.

1. Een likje mascara

Als er één beautyhack is waarop we vertrouwen om onze ogen te pimpen, is het mascara. Want: met het ouder worden, verlies je onvermijdelijk wimperhaartjes en dan is wat extra volume zeker gepast. De Volume Reveal Adjustable Volume Mascara van Bourjois geeft je wat je nodig hebt. Deze innovatieve mooimaker kan je eindeloos opnieuw aanbrengen zonder de ‘oude’ mascaralaag eerst te verwijderen. Met een paar strijkjes maak je jouw wimpers langer, zonder klonters. De prismavormige verpakking is géniaal want kan niet wegrollen en aan één kant zit een spiegeltje dat je ogen 3 keer vergroot. Perfect voor touch-ups on the go.

Je koopt hem voor € 16,99 exclusief bij Di vanaf eind mei 2017. Midden augustus wordt de rest van de markt voorzien van deze mascara.

2. Liftend wenkbrauwpalet

Supermodel Cara Delevingne maakte van big brows big business. Maar hoe speel je vals als je het dubbele van Cara’s leeftijd hebt en je wenkbrauwen meer en meer uitdunnen? Wij tippen het Brow Palette van Bourjois waarmee je jouw wimperlook omlijst met gedefinieerde en verzorgde wenkbrauwen. De wenkbrauwkit met getinte was, definiërend poeder, highlighter en dubbelzijdige pro-applicator is àlles wat je nodig hebt voor het fixeren en vormen van je wenkbrauwen. How-to? Gebruik het spiraalvormige applicatorborsteltje om de gekleurde was aan te brengen en kies voor het plat borsteltje om je wenkbrauw te kleuren met het poeder. Open daarna je ogen door de highlighter direct onder je wenkbrauwboog aan te brengen. Tip: breng ook wat highlighter aan op je binnenste ooghoeken voor een extra frisse look.

Je koopt het palette (blonde of brunette) aan € 13,99 exclusief bij Di vanaf eind mei 2017. Midden augustus wordt de rest van de markt voorzien van deze wenkbrauwkit.

Open up your eyes